Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi alım ilanı 2018

Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi alım ilanı 2018

Erzurum, Amasya, Bayburt ve Şırnak Valilikleri KPSS 60 puanla 7 kişi Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi alım ilanı duyuruldu

4 farklı ile 7 personel alınıyor

Amasya valiliği 1 kişi,

Bayburt valiliği 1 kişi,

Erzurum valiliği köprüköy kaymakamlığı 1 kişi

 Şırnak valiliği beytüşebap kaymakamlığı 4 kişi olmak üzere sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürlükleri 7 kişi alım yapacaktır.

Bu ilanlara kimler başvurabilir?

Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyal Hizmetler, Fen Edebiyat, İnsani Bilimler Fakültesi (pedagojik ve formasyon belgesine sahip olmak) ve Eğitim Fakültesi Bölümlerinden mezun olmak şart. Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak tercih sebebidir. En az 2 yıl süreyle askerlikle ilişiği bulunmamak. B sınıfı Sürücü Ehliyetine sahip olması, 18 Yaşından büyük ve Lisans bölümü mezun olma

Başvuracak adayların Sosyal iletişim becerisine sahip olması, Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma, belirli görev ve sorumluluk bilinci içerisinde disiplinli çalışma alışkanlığına sahip olmak.

Başvuru esnasında gerekli belgeler:

Nüfus cüzdan fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Kaydı belgesi, Sağlık Raporu, Diploma Fotokopisi ve İkamet belgesi ile birlikte ilanı veren valilik ve kaymakamlıklarda bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına 16 Nisan 2018 taarihine kadar şahsen teslim edilecektir.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS PERSONEL ALIMLARI FACEBOOK SAYFAMIZI HEMEN BEĞENİN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum