SOSYAL GÜVENLİK KURUMU sgk 50 MEMUR ALIMI MAYIS 2017

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU sgk 50 MEMUR ALIMI MAYIS 2017

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU 50 MEMUR ALIMI MAYIS 2017

SGK Personel Alım ilanı 15 Mayıs 2017 de yayınladı.

Başvurular SGK’nın internet sitesi üzerinden yapılacak olup 16 Mayıs 2017 de başlayacak olup 26 Mayıs 2017 de sona erecektir.

2017 yılının Ocak Ayının birinci günü itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olanlar başvurabilir. Başvurular Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı şahsen veya posta ile yapılacak

Başvuru istenen belgeler:

Başvuru Formu, İki (2) fotoğraf, Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuç Belgesi, Yüksek öğretim kurumu diploma veya bitirme belgesinin aslı veya onaylı sureti (aslı gösterilmek şartıyla Rehberlik ve Teftiş Başkanlığından onaylı sureti). Sınava girecek adaylara Rehberlik ve Teftiş Başkanlığınca, sınav zamanı ve yerini belirten fotoğraflı “adaylık (sınav giriş) belgesi” verilir. Sınav giriş belgeleri, adayların haberleşme adreslerine posta ile gönderilecektir.

En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurtiçi ve yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması gerekmektedir.

250 kişi mülakata çağrılacaktır

 2015- 2016  KPSS P46 veya KPSS P113 yahut KPSS P118 puan türlerinin birisinden 80 ve üzerinde puan almak ve sınava müracaat eden adaylar içerisinde en yüksek puanlı 250 kişi içerisinde bulunmak şart.

Başvuru yeri ve şekli: Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı (Simon Bolivar Caddesi No: 23 Çankaya/ ANKARA). Başvurular şahsen veya posta ile yapılabilir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum