SON DAKİKA! 'ERDOĞAN'IN ADAYLIĞINA İTİRAZ

SON DAKİKA! 'ERDOĞAN'IN ADAYLIĞINA İTİRAZ

SON DAKİKA! 'ERDOĞAN'IN ADAYLIĞINA İTİRAZ

ÜMİT YALIM, RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ADAYLIĞINA İTİRAZ ETTİ”

Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri Ümit Yalım, AKP’nin cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığına itiraz ederek dilekçesini Yüksek Seçim Kurulu’na gönderdi. İşte o dilekçe:

“YÜKSEK SEÇİM KURULU BAŞKANI, ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ SAYIN HALİT FİLİZ’İN DİKKATİNE”

“Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Adaylığı’na itiraz dilekçem Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı’na iletilmek üzere ekte sunulmuştur. Dilekçemin ıslak imzalı sureti, 5 adet video görüntüsünü kapsayan yoğun disk ile birlikte 10 Mayıs 2018’de, kargo ile YSK Başkanlığı’na gönderilmiştir.” “KANITLARI SİZE GÖNDERİYORUM”

“Dilekçe’ye ek olarak gönderilen toplam 5 adet video görüntüsünden 2 si aşağıda sunulmuştur. Video görüntülerinde Yunan Cumhurbaşkanı, Başbakanı ve Savunma Bakanı’nın işgal edilen Türk topraklarında yaptıkları faaliyetler ile egemenlik ve bayrak gösterileri görülmektedir. Sunulan video görüntülerinde, Türkiye Cumhuriyeti’ne ait iki adada Yunan askerlerinin Yunan milli marşı eşliğinde yaptıkları bayrak töreni görülmektedir.”

“YSK YUNAN İŞGALİNİ GÖRMEZDEN GELEMEZ”

“YSK Üyelerinin dilekçemi, dilekçemdeki belgeleri incelemeleri ve video görüntülerini izlemeleri önem arz etmektedir. YSK Üyeleri, İzmir, Aydın ve Muğla İl sınırları içinde, Türk topraklarında elini kolunu sallayarak dolaşan 5 binden fazla silahlı Yunan askerini, Türk topraklarından dalgalanan Yunan ve Bizans bayraklarını, Türk topraklarında tesis edilen 13 Yunan Askeri Üssünü, Yunanistan ve İsrail'e teslim edilen 111 Milyon varil Türk petrolünü görmezden gelemez.”

“İKİ SEÇENEK VAR”

“YSK Üyeleri’nin 2 seçeneği vardır. Birinci Seçenek: Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Adaylığını onaylamak, İkinci Seçenek: Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Adaylığını iptal etmek. “

“BU İŞGALE GÖZYUMAN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLAMAZ”

“YSK Üyeleri, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını onaylarsa, Türk topraklarında Büyük Yunanistan ve Büyük İsrail Devleti’nin kurulması için Erdoğan’a açık destek vermiş olacaktır. Üyeler, Tayyip Erdoğan, Yunanistan ve İsrail lehine pozitif ayrım yaparak tarafsızlıklarını kaybetmiş olacaktır.”

“BU ADAYLIĞIN İPTALİ TÜRKİYE YARARINADIR”

“YSK Üyeleri, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını iptal ederse, Türk topraklarında Büyük Yunanistan ve Büyük İsrail Devleti’nin kurulmasını engelleyecektir. Üyeler, Türk Milleti adına karar vermiş olacaktır. “

Takdir YSK Üyelerinindir.

Saygılarımla,

Ümit YALIM  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.