SON DAKİKA! Erdoğan: Az önce bir helikopterimiz düşürüldü!

SON DAKİKA! Erdoğan: Az önce bir helikopterimiz düşürüldü!

SON DAKİKA! Erdoğan: Az önce bir helikopterimiz düşürüldü!

Erdoğan: Helikopterimiz düşürüldü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu sabah itibariyle 1141 terörist etkisiz hale getirildi. Az önce bir helikopterimiz de düşürüldü. Tabi ki bütün bunlar olacak. Bir savaşın içindeyiz. Kaybımız da verdirdiğimiz kayıplar da olacak. Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini katbekat ödeyecekler.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

“BİR HELİKOPTERİMİZ DÜŞÜRÜLDÜ”
Zeytin Dalı Harekatı’nı değerlendiren Erdoğan “Bu sabah itibariyle 1141 terörist etkisiz hale getirildi. Az önce bir helikopterimiz de düşürüldü. Tabi ki bütün bunlar olacak. Bir savaşın içindeyiz. Kaybımız da verdirdiğimiz kayıplar da olacak. Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini katbekat ödeyecekler.” dedi.

TSK'ya ait Atak tipi askeri helikopter, Kırıkhan'ın karşısında bulunan Suriye sınırında saat 13:00 sıralarında düşürüldü. Başbakan Binali Yıldırım 2 askerimizin şehit olduğunu açıkladı ve 'Neden düştüğü konusu henüz net değil' dedi.

Zeytin Dalı Harekatı’nın 22.gününde Suriye sınırından acı bir haber daha geldi. Hatay’ın Kırıkhan ilçesinin Suriye tarafında bir askeri helikopterimiz düşürüldü.

“BİR HELİKOPTERİMİZ DÜŞÜRÜLDÜ”
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan acı haberi AKP İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda duyurdu. Erdoğan  “Bu sabah itibariyle 1141 terörist etkisiz hale getirildi. Az önce bir helikopterimiz de düşürüldü. Tabi ki bütün bunlar olacak. Bir savaşın içindeyiz. Kaybımız da verdirdiğimiz kayıplar da olacak. Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini katbekat ödeyecekler.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.