SKANDAL!

SKANDAL!

SKANDAL!

Şarkıcı Aleyna Tilki, skandallarına bir yenisine daha ekledi. Ünlü şarkıcı, Milano’ya gitmek için geldiği İstanbul Havalimanı’nda sıra tartışması yaşayıp bir güvenlik görevlisine hakaret ettiği iddiası ile şikayet edildi. Şikayet üzerine Tilki, havalimanı polis merkezinde ifade verdi. İşte detaylar.

    
Şarkıcı Aleyna Tilki magazin gündemine yine bomba gibi düştü. Tilki, bugün THY’nin 12.40’taki tarifeli uçağı ile İtalya'nın Milano kentine gitmek için geldiği İstanbul Havalimanı'nda yolcularla sıra kavgası yaşadı. Ayrıca bir güvenlik görevlisine de hakaret ettiği iddia edilen ünlü şarkıcı, İstanbul Havalimanı polis merkezinde ifade verdi.


 

Gelen bilgilere göre şarkıcı Aleyna Tilki, THY'nin saat 12.40'taki tarifeli seferiyle Milano'ya gitmek üzere sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı'na geldi. Bilet ve bagaj işlemlerini yaptıran ünlü şarkıcı daha sonra pasaporttan geçti. Pasaport sonrası X-ray kontrolleri için güvenlik noktasına gelen Aleyna Tilki, iddialara göre burada bir yolcu ilesıra kavgası yaşadı. Aleyna Tilki'nin bu sırada bir özel güvenlik görevlisine de hakaret ettiği iddia edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yolcu ve güvenlik görevlisinin şikayeti üzerine Aleyna Tilki, havalimanında bulunan polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.