Şikel ölümden döndü

Şikel ölümden döndü

ÇAĞLA ŞIKEL ÖLÜMDEN DÖNDÜ! TAVANDAKİ DEMİR.

akşam Hakan Akkaya defilesine çıkan Çağla Şikel ölümden döndü. İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşen defilede geçen sene sahnede düşerek sevenlerini korkutmuştu.Ünlü manken bu sefer tavandaki perdeleri tutan demirin düşmesiyle ölüm tehlikesi yaşadı.
Yıllardır mankenlik yapan ve başına gelen kazalarla adından söz ettiren Çağla Şikel Hakan Akkaya defilesinde sahneye çıkmadan önce ölümle burun buruna geldi. Hakan Akkaya LeShow İstanbul Deri&Moda Fuarı’nın açılış defilesinde baş manken olarak sahneye çıkan Çağla Şikel sahneye çıkmadan önce yaşadığı olay karşısında da profesyonelliğini korudu.

 

Ünlü manken sahneye çıkmaya hazırlanırken tavandaki perdeleri tutan demirin tam arkasına düşmesi üzerine Şikel hiç tepki vermedi.Görenleri korkutan olayda Şikel’in tepkisiz kalması ünlü mankenin işine olan bağlılığı ile ilişkilendirildi.

 

Çağla Şikel 400 parçadan oluşan Glamour adlı koleksiyonun tanıtım defilesinde, koleksiyonun tanıtım filmi yüzü olan Tuğba Ünsal’da dahil olmak üzere 40 modelle birlikte yürüdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.