SGK 400 denetmen yardımcısı alımı tercih ve atama duyurusu

SGK 400 denetmen yardımcısı alımı tercih ve atama duyurusu

SGK 400 denetmen yardımcısı alımı tercih ve atama duyurusu

Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı ihtiyacının karşılanmasını teminen, Sosyal Güvenlik Denetmenliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılan giriş sınavı sonuçları 18 Ekim 2016 tarihinde açıklanmasının ardından bugün de atama için tercih yapılacak illerin tüm kadroları yayınlandı. Tercih edilebilecek 400 kadro için tüm illerin listesi.

Söz konusu sınavda asıl sırada başarılı olan adayların tercih başvurusu ve atamalarına ilişkin iş ve işlemler in nasıl yürütüleceğine dair duyuru Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapıldı. İlgili iş ve işlemlerin detaylı anlatımı ve il il atama kadrolarını aşağıdaki bağlantıdan bulabilirsiniz.

 Tercih ve atamalar elektronik ortamda yapılacak olup, adayların tercih edecekleri il ve kadro sayılarını gösterir listede 400 kadronun tamamı verildi. Hangi ile kaç tercih yapılabileceği belli oldu.

Adaylar 20 tercih yapacak. Tercihler ise 14 Kasım ile 18 Kasım arasında yapılacak. Başvuru başladığında memurlarahaber olarak bilgilendireceğiz. Adaylardan istenecek tüm belgeler de aşağıdaki bağlantıda ayrıntılı bulabilirsiniz.

Duyuru metni için BURAYA TIKLAYINIZ

Başvuru yapmak için adres TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.