SGK 1059 yönetici, şef ve memur kadrosu için GYS başvurusu son günü

SGK 1059 yönetici, şef ve memur kadrosu için GYS başvurusu son günü

SGK 1059 yönetici, şef ve memur kadrosu için GYS başvurusu son günü

21 Ekim 2016 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ilan edilen açık bulunan memur kadroları için Görevde Yükselme Sınavı yapılacağı belirtildi. SGK görevde yükselme sınavı hem yazılı ve sözlü olarak yapılacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) görevde yükselme sınavı yazılı aşamasını geçenler sözlüye alınacak. GYS yazılısından en 60 alan adaylar sözlüye katılma hakkına sahipler. Fakat 60 alan her aday GYS sözlü sınavına çağrılmayacak. Başvurular 28 Ekim’de başlatılmıştı ve 11 Kasım itibarı ile de sona erecek. Başvurular personel intra uygulamasında yapılabilecek.

Sözlü sınava 60’ı geçen adaylar arasından müdürler için dört katı, şefler için üç katı ve memurlar için ise iki katı aday çağrılacağı belirtildi. Çağrılacak son adayların puanları eşit olursa eşit olan son adaylar da çağrılacak.

Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü için 125 kadro, Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü için 50 kadro, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı için 47 kadro, Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı için 28 kadro, şef için 309 kadro, Memur için 500 kadro verildi. Tüm bu kadrolar ölçüsünde görevde yükselme yazılı ve sözlü sınavları yapılacak. Yazılı sınav 21 ocak 2017’de gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.