SDOB Müdürlüğü kamu personeli alımı yapacak

SDOB Müdürlüğü kamu personeli alımı yapacak

SDOB Müdürlüğü kamu personeli alımı yapacak

Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü (SDOB) bünyesinde sözleşmeli personel pozisyonunda istihdam edilmek üzere 6 Orkestra Sanatçısı (1 Fagot, 1 Trombon, 1 Vurmalı Çalgılar, 1 Viyolonsel, 2 Keman) ile 2 Koro Sanatçısı (Soprano) olmak üzere 8 kamu personeli alımı yapılacak. Adaylar başvurularını 4 Kasım 2016 tarihine kadar yapabilecekler. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlan ilana göre alımlarda KPSS şartı aranmayacak.

Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğüne alınacak kamu personelleri Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli olarak çalışacaklar. Adaylar başvurularını Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, Atatürk Bulvarı Kale Mah. No.167 Atatürk Kültür Merkezi İlkadım Samsun adresine 4 Kasım 2016 cuma günü saat mesai bitimine kadar yapabilecekler.

SDOB Müdürlüğü personel alımına başvuru yapabilmek için; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesindeki şartları taşımak gerekiyor. Orkestra ve Koro Sanatçısı olarak çalıştırılacakların Yükseköğretim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmaları ya da son sınıfta öğrenimlerine devam ediyor olmaları şartı bulunuyor.

İLAN DETAYLARINA ULAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.