Sayıştay Başkanlığı 45 denetçi yardımcısı alımı sınav duyurusu

Sayıştay Başkanlığı 45 denetçi yardımcısı alımı sınav duyurusu

Sayıştay Başkanlığı 45 denetçi yardımcısı alımı sınav duyurusu

ayıştay Başkanlığı personel alımı sınavına girecek adayların, sınav giriş belgelerinin hazır olduğu açıklandı.  ÖSYM tarafından yayınlanan duyuruda 30 Ekim 2016 tarihinde yapılacak olan Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı adaylığı eleme sınavına başvuran adayların, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemi tamamlandığı bildirildi.

Sayıştay Başkanlığı tarafından 45 kamu personeli alımı için ilan yayınlanmıştı ve 29 Eylül 2016 tarihine kadar başvurular alınmıştı. İlana Hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edilen yurtiçi veya yurtdışındaki en az dört yıllık fakülte veya yüksekokullardan birini bitirmiş olan adaylar başvuru yapabilmişti.

Sayıştay Başkanlığının 45 Sayıştay Denetçi Yardımcısı alımı için eleme sınavı 30 Ekim’de yapılacak olup, eleme sınavında başarılı olan adayların tabi tutulacağı klasik usule göre düzenlenen yazılı sınav iki oturum halinde aşağıdaki alanlarda, belirtilen tarih ve saatlerde uygulanacaktır. Birinci oturum 10 Aralık 2016 Cumartesi 09:30-15:30 arasında, İkinci oturum ise 11 Aralık 2016 Pazar 09:30-15:30 arasında gerçekleştirilecek.

Sayıştay Başkanlığı personel alımı başvurusu kabul edilen adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin internet adresinden aday işlemleri sistemine T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile giriş yaparak alabilecekler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.