Savcı Halde Bulundu

Savcı Halde Bulundu

SAVCI BU HALDE BULUNDU! YANGIN SÖNDÜRÜLMEYE GELEN EKİPLER DEHŞETE DÜŞTÜ!

Muğla’da ot yangınını söndüren ekipler emekli savcının cesediyle karşılaştı!
Muğla'nın Menteşe ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Merdivenli mevkiinde nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı ot yangını çıktı. İhbar üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra bir erkek cesedi ile karşılaştı. Cesedin emekli savcı Zeki Sökmen'e ait olduğu öğrenildi.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Salihpaşalar Mahallesi Merdivenli mevkiinde nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı ot dolu bir tarla yanmaya başladı. İhbar üzerine Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye Grup Amirliği ekipleri harekete geçti.

ERKEK CESEDİ İLE KARŞILAŞTI
İtfaiye ekipleri yanan tarladaki otlara müdahale ederken tarlanın ortasında bir erkek cesedi ile karşılaştı. Anız yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı Bayır Karakol ekipleri erkek cesedi üzerinde yaptıkları incelemede, cesedin emekli savcı Zeki Sökmen’e ait olduğunu belirledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Emekli savcının tarladaki yangına müdahale ederken dumandan zehirlendiği değerlendirilirken, savcılığın incelemesinin ardından ceset, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.