Roketsan kamu personeli alımı başvuruları başladı Eylül 2016

Roketsan kamu personeli alımı başvuruları başladı Eylül 2016

Roketsan kamu personeli alımı başvuruları başladı Eylül 2016

Roketsan açık bulunan 44 pozisyon için en az lise mezunu çok sayıda personel alacak. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'nın bir kuruluşu olan ve aynı Türkiye savunma sanayisinin teknoloji üreten stratejik merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyan Roketsan’ın personel alımları devam ediyor. Roketsan İnsan Kaynakları tarafından 44 farklı pozisyon için personel alımı ilanı yayınlandı. Roketsan’nın açık pozisyonlar için yapacağı çok sayıda personel alımlarına lise ve üniversite mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Roketsan’ın 2016 yılı içerisinde yapacağı personel alımlarında KPSS şartı bulunmuyor.

Roketsan personel alımı başvurularında pozisyonlara göre mezuniyet ve tecrübe gibi şartları aranıyor. Roketsan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların, Roketsan web sitesine kayıt olmaları gerekiyor. Adaylar e-posta ve şifre girerek kayıt olup açılan sayfadaki formu eksiksiz olarak doldurduktan sonra insan kaynakları sayfasındaki açık iş ilanlarına başvuru yapabiliyorlar. Roketsan İnsan Kaynakları, adayların oluşturmuş olduğu özgeçmişi görebilmesi için kendilerine uygun olduğunu düşündükleri açık ilanlara başvuru yaptıkları ve sayfanın sağında yer alan menüde en altta bulunan “kaydet & sonlandır” bölümüne girip sonlandırma işlemini gerçekleştirdiklerinden emin olmaları gerekiyor. Roketsan yapılan başvuruların orta ve uzun vadede açılabilecek pozisyonlarda değerlendirileceğini ve adayların niteliklerine uygun pozisyonlar oluşması durumunda temas kurulacağını açıkladı.

Roketsan tarafından engelli personel alımı da yapacak. Engelli adaylar ön yazı kısmına engel durumlarını ve dereceleri ile ilgili bilgi verdikten sonra başvuru yapabilecekler. Roketsan tarafından personel alımı yapılacak bazı pozisyonlar; Sistem Test ve Değerlendirme Mühendisi, Navigasyon Teknolojileri Mühendisi-Donanımcı, RF Tasarım Mühendisi, Güç Elektroniği Sistem Geliştirme Mühendisi, Teknisyen, Füze Aviyonikleri Gömülü Sistem Mühendisi, Araştırma Geliştirme Destek Programları Mühendisi, Elektronik Tasarım Mühendisi, Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği Mühendisi şeklinde ilen edildi. Roketsan tarafından personel alımı yapılacak diğer pozisyonları ve başvuru şartlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum