Resmi Açıklama: Çalışanlara Müjde: 2.700 TL Promosyon Verilecek

Resmi Açıklama: Çalışanlara Müjde: 2.700 TL Promosyon Verilecek

Resmi Açıklama: Çalışanlara Müjde: 2.700 TL Promosyon Verilecek

Resmi Açıklama: Çalışanlara Müjde: 2.700 TL Promosyon verilecek.

En Yüksek Promosyon

Açıklanan promosyon tutarlarına göre çalışanlara 2700 TL promosyon verilecek.

Hava Meydanları İşletmesi çalışanlarına müjde

Sadece bu kurumda olanlar için belirlenmiş olan yüksek tutardaki promosyon oranı, pek çok kişiyi sevindirdi. Üç yıl için her bir personele 2.700 TL promosyon ödemesinin yapılacak olduğu protokol gerçekleşti. Protokolde Türkiye Vakıflar Bankası yer alıyor.


DHMİ Açıklaması

"Kuruluşumuzun Maaş ve Banka Promosyon ihalesine 12 adet Banka davet edilmiş ve bunlardan 7 adet (Halk, Ziraat, Finansbank, İş, Akbank, Garanti, Vakıfbank) Banka ihaleye katılmış, teklif mektubu vermiştir.

Teklif mektuplarında 4 adet Bankanın (İş, Akbank, Garanti, ve Halk bankası) şartnamede bulunan 2.500 TL. taban tutarın altında teklif verdikleri için, şartname hükümleri gereğince ihale dışı bırakılmış, diğer 3 (Üç) banka ile açık arttırmaya geçilmiştir.’’Yapılan açıklamaya göre DHMİ çalışanlarına promosyon ödemesi yapılacak.

Gereken açıklama kurum tarafından 2700 TL olacak yapılmıştır. 3 yıllık anlaşma yapıldı.Açık arttırma 4. tur sonunda 2.650 TL ile sonuçlanmış, yapılan görüşmeler sonucunda teklif edilen tutar 3 (üç) yıl için her bir personele 2.700 TL'ye çıkarılmış olup, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O ile protokol imzalanmıştır.

Promosyon ödemeleri için resmi açıklama gelmiştir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.