PTT ve Sendikadan 2019 Yılı Taşeron işçi Alımı Açıklaması

PTT ve Sendikadan 2019 Yılı Taşeron işçi Alımı Açıklaması

PTT ve Sendikadan 2019 Yılı Taşeron işçi Alımı Açıklaması

Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen ve Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) arasında imzalanan Kurum İdari Kurulu Toplantı Raporu yayımlandı.

4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun “Kurum İdari Kurulları” başlıklı 22. maddesi gereğince kurulan Kurum İdari Kurulu’nun (KİK) Haberleşme işkolunda Birlik Haber-Sen ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantının raporu yayımlandı.

Birlik Haber-Sen olarak yayımlanan raporun PTT A.Ş. çalışanları adına hayırlara vesile olmasını dileriz.

nPTT A.Ş bünyesinde, izin rapor, emeklilik tayin durumlarında ilgili personellerin yerlerinin doldurulması hususu göz önünde bulundurularak acilen personel alımının yapılması talep edildi.

PTT A.Ş. yetkililerinin verdiği yanı şu şekildedir: 

5000 personel alımı için süreç başlatılmış, 12 Ağustos 2018 tarihinde yazılı sınav gerçekleştirilmiş olup, süreç devam etmektedir.

5 Bin kişilik alım içerisinde PTT A.Ş’de  taşeron olarak görev yapan bin 200 çalışanda sınava girmiş olup, başarılı olmaları halinde İdari Hizmet Sözleşmesi kapsamında işe başlatılacaktır birlikhabersen

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum