PTT PERSONEL ALIMI DUYURU HAZİRAN 2017

PTT PERSONEL ALIMI DUYURU HAZİRAN 2017

PTT PERSONEL ALIMI DUYURU HAZİRAN 2017

PTT, personel alımları hakkında resmi internet sitesi üzerinden 2 Haziran tarihinde yeni bir duyuru yayınladı.

25 Mayıs 2017 tarihinde PTTnin bu yıl 2 bin 500 kişiyi daha işe alacağını bildiren bir haber yapmıştık.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada, PTT’nin hizmet bünyesini büyüteceklerini açıklanış 2 bin 500 personel aldıklarını ve Bu büyümenin yanında 2 bin 500 personel dahs istihdam edeceklerini ve bununla ilgili süreçlerin başlamış olduğunu AÇIKLAMIŞTI

PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü, halen personel alımlarıyla ilgili ilanı yayınlamadıklarını ve işe girecek olan adayların bazı internet sitelerinde dolaşan sahte istihdam haberlerine inanmamalarını istedi

İŞTE O DUYURU:

PTT A.Ş. Personel İstihdamı Hakkında..."

Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde hizmet kalitesi ve çeşitliliğini daha da artırarak bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla ilerleyen PTT A.Ş., bu çerçevede ülke ekonomisine ve istihdama önemli katkılarda bulunmaya devam etmektedir. 40 bini aşkın çalışana sahip Şirket, bu yılki personel alımlarıyla büyük PTT ailesine yeni çalışma arkadaşları katmaktadır.
Şirketimizde, PTT A.Ş., "Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde Çalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik"in "İşe alınmada aranacak genel şartlar" başlıklı 9'uncu maddesinde belirtilen şartlar çerçevesinde personel istihdam edilmektedir.

PTT A.Ş.'nin personel ihtiyacı olduğu zaman KPSS'ye girmiş ve Yönetim Kurulu'nca belirlenen asgari puanı almış adaylar arasından mülakat sonucuna göre personel alımı yapılacağı Şirket'in resmi internet sayfasında ve Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde ilan edilerek duyurulmakta olup, PTT A.Ş.'ye KPSS puanının yeterli olması ve PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek mülakatta başarı sağlanması dışında başka bir yöntemle personel alımı yapılmamaktadır.

PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne ulaşan bazı belge ve bilgilere göre, Şirketimiz ve Şirketimiz personeli ile ilgisi olmayan bazı şahısların asılsız belge düzenleyerek, sahte şirket anteti ve isimler kullanarak bazı "sahte işe alınma/atama yazıları" gönderdikleri, bu yolla maddi kazanç elde etmeye çalıştıkları tespit edilmiştir.

Vatandaşlarımızın mağdur olmamasını teminen bu tür yasadışı işlemlere karşı dikkatli olunması, kötü niyetli kişiler tarafından hazırlanan sahte belgelere itibar edilmemesi ve dolandırıcılık amaçlı muhtemel maddi taleplere karşılık verilmemesi gerekmekte olup, söz konusu suç ve suça karışmış şahıslar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

PTT 2 bin 500 personel alımı yayınlandığı anda en hızlı şekilde memurlarahaber sitemizden ulaşabilirsiniz 

Bizi izlemeye devam ediniz. Memurlarahaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.