PTT 4 Bin 250 Personel Alımı Ne Zaman Başlatılacak?

PTT 4 Bin 250 Personel Alımı Ne Zaman Başlatılacak?

PTT 4 Bin 250 Personel Alımı Ne Zaman Başlatılacak?

Geçtiğimiz günlerde alınan Danıştay kararı ile birlikte PTT personel alımları durdurulmuştu. PTT alım kararının durdurulmasıyla birlikte binblerce kişi alımların ne zaman yapılacağı hakkında araştırma yapmaya başladılar. Peki PTT 4 Bin 250 personel alımı ne zaman yapılacak?

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu PTT 2017/2 ve PTT/3 personel alımlarının ne zaman yapılacağı başvuruyu bekleyen binlerce kişi tarafından bekleniyor. Adaylar PTT mülakatlarının kaldırılmasını istiyor. Bunun üzerine Danıştay PTT personel alımlarının durdurulmasına karar vermişti.

PTT 2017 yılında 2017/1 ile 500 kişilik personel alımı yaptı. 4 250 personel alımının başvuruları yapılmış ve mülakat atamaları gerçekleştirilmişti. PTT 4 250 personel alım kararı Danıştay kararı ile iptal edilmişti. PTT 4 250 personel alımının yakın bir zamanda yapılması bekleniyor. Adaylar bu konu ile ilgili sürekli internet üzerinden araştırma yapıyorlar. Adaylar PTT alımlarında mezuniyet şartının kaldırılmasını istiyor.

Bu kapsamda dağıtıcı ve büro görevlisi pozisyonlarında alım yapılacak. Adayların başvuru yapabilmesi için KPSS P3 puan türünden en az 70 almış olmaları gerekiyor. Dağıtıcı pozisyonundaki adaylar için B, A2 sürücü belgesine sahip olmak, kilo ve boy orantısına sahip olmaları isteniyor.

PTT personel alımları başlağında SİZLERİ BİLGİLENDİRECEĞİZ. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİNİZ. MEMURLARAHABER.COM

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.