Prenses Diana'yı öldüren ajan konuştu!

Prenses Diana'yı öldüren ajan konuştu!

Prenses Diana'yı öldüren ajan konuştu!

Ölüm döşeğindeki İngiliz istihbara ajanı John Hopkins, yıllar sonra yaptığı bir itirafla tüm dünyayı şok etti. İngiltere’nin sevilen prensesi Lady Diana’yı öldürdüğünü itiraf eden İngiliz ajan, prensesin ölümüne neden olmak dışında 23 ayrı suçu da üstlendi. İşte kan donduran itiraf.
 

 
İngiliz istihbarat ajanı olan 83 yaşındaki John Hopkins’in, ölüm döşeğinde yaptığı bir itirafla deyim yerindeyse yer yerinden oynadı. Doktorların birkaç hafta ömrü kaldığını söylediği ajan, 1973-1999 yılları arasında İngiliz istihbarat servisi için Prenses Diana dahil olmak üzere 23 suikast girişiminde bulunduğunu söyledi.

İngiliz istihbaratına 38 yıl ajan olarak hizmet veren Hopkins, İngiliz Kraliyet Ailesinin güvenliğine tehdit oluşturabilecek her hangi bir konuda suikast girişimi yapıldığını söyledi. Aynı zamanda makine mühendisi olan John Hopkins, kimyasallar ve zehirler de dahil olmak üzere sikast yapmak için yetiştirildiğini de itiraf etti. İddia ettiği üzere, Hopkins, İngiltere çapında siyasi suikastlar gerçekleştidi. Kurbanların çoğu politikacılar, aktivistler, gazeteciler ve sendika liderleriydi.


 

KRALİYETİN ÇOK FAZLA SIRRINI BİLİYORDU

Hopkins, kurbanlarının arasında Prenses Diana gibi seçkin kişiler olduğunu da söyledi. İngiliz ajan Diana’nın tek kadın kurbanı olduğunu aynı zamanda kraliyet ailesinde öldürdüğü tek kişi olduğunu da itiraf etti. Prenses Diana'ya suikast için çok "kararsız" kaldığını, "Diana hayatının baharında ölmeyi hak etmeyen güzel, kibar bir kadındı". Dedi. Ancak kraliyet tahtını riske attığına karar verilen Lady Diana’nın sukiastını gerçekleştirmek zorunda kaldı.

"Kraliyetin çok fazla sırlarını biliyordu. Çok kin tutmuştu ve her şeyi halka anlatacaktı. Patronum onun ölmek zorunda olduğunu söyledi, doğrudan Prens Philip'den emir aldı ve bir kaza gibi göstermek zorundaydık. Daha önce bir kadını öldürmedim, ama emirlere uydum. Kraliçe ve ülkem için yaptım" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.