POLİS AKADEMİSİNE 2018 DE 36 BİN POLİS ALINACAK

POLİS AKADEMİSİNE 2018 DE 36 BİN POLİS ALINACAK

POLİS AKADEMİSİNE 2018 DE 36 BİN POLİS ALINACAK

Emniyet Genel Müdürlüğü İçişleri Bakanlığı bünyesinde iç güvenlik ve terörle mücadele gibi önemli görevleri başarı ile yerine getirmektedir. Emniyet Genel Müdürlüğü her sene açık olan kadrolar için öğrenci alımı yapmaktadır. Polis Akademisi Başkanlığı ihtiyaca göre hazırladığı ilanları internet sitesi üzerinden yayınlamaktadır.

Polis Akademisi Başkanlığının 2018 yılında kaç polis adayı öğrenci alımı yapacağı merak ederken konu hakkında ilk açıklama Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak’tan geldi. Başkan Çolak tarafından yapılan açıklamada 2018 yılında akademilere 36 bin polis alımı yapılacağını belirtti. Peki detaylar nedir?

 
 
BAŞKAN ÇOLAK AÇIKLADI

Polis Akademisi Başkanı olarak görev yapan Yılmaz Çolak merak edilen konular hakkında açıklamalar yaptı. 20. dönem POMEM mezunları için düzenlenen törende konuşan Çolak Polis Özel Harekat sınıfı dahil olmak üzere 14 yılda toplam 49 bin polis alımı yaptıklarını 2018 yılında bu sayınını 85 bine çıkartmayı hedeflediklerini belirtti.

36 BİN POLİS ALINACAK

Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak tarafından yapılan açıklamaya göre 2018 yılı içerisinde toplam 36 bin öğrenci alımı yapılacağı öğrenildi. Sayının toplamda 85 bine çıkarılması hedeflendiği için 36 bin kişilik alım sayısının net olmadığını belirmekte fayda var. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayınlanan ilanlara sitemizi takip ederek ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.