Pegasus Genel Müdürü Ağladı

Pegasus Genel Müdürü Ağladı

PEGASUS GENEL MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI! GÖZYAŞLARI İÇİNDE KONUŞTU

Pegasus Genel Müdürü Mehmet Nane, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gerçekleşen kazanın ardından basın toplantısı düzenledi. Kazaya ilişkin açıklamalar yapan Pegasus Genel Müdür Mehmet Nane, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.
 

3 kişinin yaşamını yitirdiği uçağın parçalara bölündüğü uçak kazası ile ilgili Pegasus Genel Müdür Mehmet Nane saat 13.00 sırasında basın toplantısı düzenledi. Kaza ile ilgili açıklamalarda bulunan Pegasus Genel Müdürü Mehmet Nane, konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

56 KİŞİ EVLERİNE GÖNDERİLDİ
Kazanın meydana gelmesinden sonra 18,36’da bizim kendi kaza yönetmeliklerimiz doğrultusunda benim başkanlığımda 18 kişilik bir ekip toplanmış ve kazayı sevk ve idareye başlamıştır. Uçakta 177 yolcumuz, 6 mürettebatımız toplam 183 kişi vardır. Maalesef üç vefatımız oldu. 180 misafirimiz, kabin çalışanlarımız dahil hastanelere sevk edildi. Biraz önce gelmeden saat 13,00 itibariyle bu 180 hastaneye sevk edilen misafir ve çalışanlarımızın 56 tanesi evlerine gönderildi.

“BUNDAN SONRAKİ İŞİMİZ YARA SARMA DÖNEMİDİR”
Şirketimizin yıllık bazda skorları AB standartları üzerindedir. Tüm pilotlarımız risk varsa pas geçmeleri için uyarılıyor. Bu uygulamalar sözde değildir. Uçaklarımız genç uçaklardır. Bakımları birebir regülasyonlarla uyum içinde takip edilir. Bu tür olaylar birçok faktörün bir araya gelmesinden oluşmaktadır. Bundan sonraki işimiz yara sarma dönemidir. Bu acıdan elimizden geleni yapmayı kendimize görev olarak edindik. Şu noktada soru alacak bir konumumuz da durumumuz da yok. Arkadaşlarımızla hastaneye gideceğim. Elimdeki tüm bilgileri paylaştım

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.