Pars’ı kaybeden Ebru Şallı’nın paylaşımı duygulandırdı!

Pars’ı kaybeden Ebru Şallı’nın paylaşımı duygulandırdı!

EBRU ŞALLI'NIN PAYLAŞIMI YÜREK YAKTI!

Ebru Şallı ile Harun Tan'ın 9 yaşındaki oğlu Pars 16 Nisan tarihinde lenfoma tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 9 yaşındaki oğlu Pars'ı kaybetmenin acısıyla yaşayan Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım geldi.

 

Ebru Şallı’nın, Harun Tan ile evliliğinden olan 9 yaşındaki oğlu Pars lenfoma tedavisi gördüğü hastanede 16 Nisan’da hayatını kaybetmişti. 9 yaşındaki oğlunu kaybetmenin acısıyla yaşayan Ebru Şallı’nın sosyal medya paylaşımı duygulandırdı.  Şallı, Instagram hesabından, sosyal medyada gündem olan ‘anne kedi hastalanan yavrusunu hastaneye getirdi’ caps’ini paylaştı.

Şallı, fotoğrafa “Anne kedi bir ömür de yaşardı hastanede” notunu düştü. Ünlü mankenin bu paylaşımı herkesi duygulandırdı.

 
Oğlunun ölümünün ardından, Pars için ilik verdiği ortaya çıkan Ebru Şallı’nın oğlunun eşyalarıyla onun odasında vakit geçirdiği söylendi.


Cenazeden 3 gün sonra da sosyal medya hesabından oğluna seslenen acılı anne, Pars’ın hediye ettiği ‘Anniş’ yazan bilekliği paylaşıp, “Ben hep yine annişinim senin… Ponciğim benimlesin hep…” demişti.

5eb00cc85542800d8461b695-494x650.jpg
Şallı’nın oğlunun mezar taşına da ‘Ponçiğim sen hep benimlesin’ yazdırması yürek yakmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.