ÖSYM Başkanlığı 18 bin 202 lira maaşla personel alıyor

ÖSYM Başkanlığı 18 bin 202 lira maaşla personel alıyor

ÖSYM Başkanlığı 18 bin 202 lira maaşla personel alıyor

ÖSYM Başkanlığı tarafından sözleşmeli personel alımı yapılacağı ilan edildi. ÖSYM Başkanlığının Bilgi Güvenliği ve Yönetimi Daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere 12 sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirilecek. ÖSYM tarafından işe alınacak sözleşmeli bilişim personelleri 9 bin 101 lira ile 18 bin 202 lira arasında maaş alabilecekler. Başvurular 1 Eylül 2016 tarihinde başlayıp 23 Eylül 2016 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı Bilkent/Ankara adresine şahsen ya da posta yolu ile yapabilecekler. Alımlarla ilgili tüm duyurular ÖSYM’nin resmi internet sitesinden ilan edilecek.

ÖSYM personel alımına başvuru yapabilmek için; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesindeki şartları taşımak.  4 yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Ayrıca erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak şartı aranıyor. Bunların dışında pozisyonlara göre tecrübe şartları bulunuyor.

Başvurularda 2016 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarında KPSSP3 puanının yüzde yetmişi ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun toplamı esas alınacak. Alımlar 11 Ekim 2016 tarihinde Ankara’da yapılacak sözlü sınavla gerçekleştirilecek. İşe alınacak personellere aylık brüt sözleşme ücret tavanı (Temmuz-Aralık 2016 tarihleri arası belirlenen brüt ücret 4.550,74 TL) 4 katına kadar maaş ödenecek.

Başkanlığın internet sayfası, aday işlemleri sisteminden (http://ais.osym.gov.tr) “Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı” linkine kullanıcı adı ve şifresi girilerek başvuru formu bilgileri girilir. Başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra istenen belgelerle birlikte 01.09.2016 - 23.09.2016 tarihleri arasında Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı Bilkent/Ankara adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Başkanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir. Son başvuru tarihi 23.09.2016 saat 17.00’dır, Postadaki gecikmeler veya diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Adaylar tüm sınav duyurularını http://www.osym.gov.tr adresinden izleyeceklerdir. Ayrıca bildirim yapılmayacaktır.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum