Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Kamu Personeli alımı 2017

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Kamu Personeli alımı 2017

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı 16 Kamu Personeli alımı 2017

T.C. ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSI PERSONEL GİRİŞ SINAVI İLANI
                                                                                                                                                                                                                                       18.05.2017

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı 12 Uzman Personel, 3 Destek Personeli ile 1 iç denetçi olmak üzere toplam 16 kamu personeli alımı yapılacak. Alınacak personeller Amasya, Çorum, Samsun, Tokat illerinde görevlendirilecekler. 
 
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (OKA) 25.02.2006 tarih ve 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun ile 25.07.2006 tarih ve 26239 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde;
 
Amasya, Çorum, Samsun, Tokat illerinin kalkınmasına hizmet etmek isteyen, yetenekli, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, özgüven sahibi, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, seyahat engeli olmayan, (uzman personel ve iç denetçi yönünden) bir veya birden çok yabancı dile ileri düzeyde hâkim, 12 (on iki) Uzman Personel,  3 (üç) Destek Personeli ile 1 (bir) iç denetçi alımı yapılacaktır.
 
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın merkezi Samsun ili olup, Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illeri Ajansın görev bölgesini oluşturmaktadır. Bu nedenle, sınavda başarılı olan adaylar bu illerden Ajans'ın uygun göreceği herhangi birinde verilen görevde çalışmayı kabul ve taahhüt etmiş sayılırlar.

İLAN DETAYLARINA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.