Ormanda ilişki yok artık

Ormanda ilişki yok artık

ORMANDA İLİŞKİYE GİRDİĞİ KUZENİNİ... HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu programda ekranları başındakileri şoka uğratacak olay yaşandı. 18 Temmuz'da kaybolan Ayşe Altntaş'ı kuzeni Mehmet Taşdelen tarafından önce ormanlık alanda ilişkiye girdikleri daha sonra da öldürdüğü öğrenildi. Mehmet Taşdelen emniyetteki ifadesinde her şeyi itiraf etti.

 

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın sunduğu programda İstanbul’da 18 Temmuz 2019 günü Gaziosmanpaşa’daki evinden çıkan bir daha geri dönmeyen Ayşe Altuntaş uzun süredir aranıyordu.


CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Müge Anlı’nın aydınlattığı olayda hakkındaki iddiaları uzun süre reddeden Mehmet Taşdelen, cinayeti işlediğini itiraf etti. Aylardır araştırma yapan İstanbul Emniyeti, Mehmet Taşdelen’i verdiği çelişkili ifadeler dolayısıyla gece yarısı operasyonuyla gözaltına aldı.
 
“SENİ ÖLDÜRÜRÜM”
Taşdelen, sorgusunun üçüncü gününde Ayşe Altuntaş’ı öldürdüğünü belirterek “O gün Pirinçci Köyü’ne gittik, kavga ettik, yanımdaki silahla Ayşe’yi vurup oraya gömdüm” dedi. Taşdelen, ifadesinin devamında Ayşe Altundaş’ın “Eşinden boşan benimle evlen, boşanmazsan seni öldürürüm” dediğini öne sürdü.

Mehmet Taşdelen, Ayşe Altuntaş’ı öldürdükten sonra defineciler tarafından kazılan kuyuya yüzü koyu gömdüğünü söyledi. Yaklaşık bir yıldır bulunamayan cenaze gömüldüğü yerden çıkartılarak Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Mehmet Taşdelen ise Emniyetteki sorgusundan sonra mahkemeye sevk edildi. Taşdelen mahkeme tarafından adam öldürmek suçundan tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

GÜNDE 4 BİN 500 TL PARA KAZANIYOR TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.