Orman Genel Müdürlüğü 2017 Personel Alımı İçin Hazırlık Yapıyor

Orman Genel Müdürlüğü 2017 Personel Alımı İçin Hazırlık Yapıyor

Orman Genel Müdürlüğü Personel Alımı İçin Hazırlık Yapıyor

Orman Genel Müdürlüğü Personel 30 Ekim 2016 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan KPSS Yönetmeliğinin ek 8. Maddesi değiştirerek personel alımı için hazırlık YAPTI

 Orman Genel Müdürlüğü, kendi kurumsal yönetmeliğini, KPSS yönetmeliğindeki değişikliğe uygun olarak, 30 Ekim 2016 tarihinde, değiştirdi. Yazılı ve veya sözlü sınavla alım yapılacağı belirtilen maddelerde yer alan sözlü ifadeleri uygulamalı ifadesiyle değiştirildi.

13 Ekim 2013 tarihli ve 28794 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Orman Genel Müdürlüğü Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendinde yer alan "sözlü" ibaresi "uygulamalı" şeklinde değiştirilmiştir. Aynı Yönetmeliğin 15 inci maddesinin ikinci fıkrasında yer alan sözlü ibareleri "uygulamalı" şeklinde değiştirildi.

 Aynı Yönetmeliğin 15 A maddesinin başlığında ve sekizinci, dokuzuncu ve onuncu fıkralarında yer alan "sözlü" ibareleri "uygulamalı" şeklinde değiştirilmiş ve sekizinci fıkranın (a) bendinde yer alan "bilgi" ibaresinden önce gelmek üzere "uygulamaya yönelik" ibaresi eklendi.

Eski Hükümler şöyledir: Ek Madde (Ek madde: 02 Haziran 2014 - 2014/6468 S.Yön./1.md.) Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü mühendis kadrolarına, KPSS (B) grubu puan sırası dikkate alınarak, açıktan atama yapılacak kadro sayısının üç katına kadar belirlenecek adaylar arasından, yapılacak yazılı ve veya sözlü sınavdaki başarı sırasına göre ilgili Genel Müdürlüklerce atama yapılır.

Yeni Hükümler şöyledir: Ek Madde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü mühendis kadrolarına, KPSS (B) grubu puan sırası dikkate alınarak, açıktan atama yapılacak kadro sayısının üç katına kadar belirlenecek adaylar arasından, yapılacak yazılı ve veya uygulamalı sınavdaki başarı sırasına göre ilgili Genel Müdürlüklerce atama yapılır.

ALIM İLANI YAYINLANIR YAYINLANMAZ SİZLERE DUYURACAĞIZ

Lise Mezunu 9 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız.

Lisans Mezunu 13 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız.

Önlisans mezunu 8 bin Memur Alımı ilanı için Tıklayınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum