Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Personel Alımı 2016

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Personel Alımı 2016

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Personel Alımı 2016

ÖSYM, Devlet personel başkanlığı web sitesi üzerinden verdiği ilanı ile uzman personel alım sınav duyurusu gerçekleştirdi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin bu ilanından yararlanmak isteyen adaylar aşağıdan sınav başvuru şartlarını ve başvuru işlemlerini inceleyebilir daha sonra başvuru tarihleri içerisinde işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Başvuru Şartları
- T.C vatandaşı olmak,
- Yükseköğretim kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren yukarıda ayrıntısı yer alan bölümünden veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen dört yıllık fakülte veya yüksekokullardan birini bitirmiş olmak.
-  Yukarıdaki tabloda belirtilen dil ve düzeylerde yabancı dil bilgisini, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı, Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı veya bunlara denk kabul edilen sınavlarla belgelemek.
- Başkanlığın görev alanı ile ilgili konularda bilgi ve tecrübe sahibi olmak.
- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
- Askerlikle ilişiği bulunmamak,
- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

Başvuru İşlemleri

Adaylar ais.osym.gov.tr üzerinden kullanıcı adı ve şifreleriyle “2016 Ösym Yerli Sözleşmeli Uzman Alımı” linkine tıklayarak “Başvuru Formu”nu eksiksiz olarak dolduracaklar ve sistemden aldıkları “2016 ÖSYM YERLİ SÖZLEŞMELİ UZMAN ALIMI ADAY BAŞVURU KAYIT BİLGİLERİ” belgesinin çıktısını alarak Başvuru için gerekli belgelere ekleyeceklerdir.

Başvuru işlemleri 05 Ağustos 2016 tarihinde son bulacak olup, eğer tarih uzatılmazsa bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.