Okullar tatil olacak mı? 12 Mart 2020

Okullar tatil olacak mı? 12 Mart 2020

Okullar tatil olacak mı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dün ve bugün üç meslektaşıyla birlikte yaptığı ardı ardına koronavirüs açıklamaları sonrası CNN Türk muhabiri, okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili nihai kararın yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek toplantıda belli olacağını söyledi.
Coronavirüsü nedeniyle okulların tatil olup olmayacağı hem veliler hem de öğrenciler tarafından merak edilen konular arasındaydı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada konu hakkında alınan kararı bildirdi. Okulların tatili konusunun toplantının gündeminde yer almadığını ifade eden Koca, "Önümüzdeki günler gündeme gelebilir. Bunu, salgının seyri de belirler." değerlendirmesinde bulunurken, CNN Türk muhabiri Duygu Ayaz Bayram,"MEB merkez binasında okullarda uygulanacak corona virüs önlemleri ile ilgili toplantı yapıldı. Okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili nihai karar ise yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek toplantıda belli olacak" dedi.

Bayram, "Milli Eğitim Bakanlığı'nda hummalı bir çalışma yürütülüyor. MEB merkez binasında okullarda uygulanacak corona virüs önlemleri ile ilgili toplantı yapıldı. Okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili nihai kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yarın gerçekleştirilecek toplantıda belli olacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulların tatil takvimiyle ilgili bütün olasılıklar büyük bir titizlik içerisinde masaya yatırıldı. Ara tatilin öne alınması söz konusu olursa, bu kez uzaktan eğitim ve telafi eğitim bakanlık tarafından planlandı. Yarın tüm bu tedbirler ve planlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletilecek" ifadelerini sözlerine ekledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.