Öğretmenler de Müdürleri Değerlendirsin!

Öğretmenler de Müdürleri Değerlendirsin!

Öğretmenler de Müdürleri Değerlendirsin!

Öğretmenlere yıl sonunda performans notu verilmesi, öğretmen camiasından ve sendikalardan sert tepkilere neden oldu. MEB'in performans değerlendirme çizelgesine göre yapıldığı iddia edilen değerlendirmelere öğretmenlerin pek itibar ettiği söylenemez. Aldıkları notu önemsemeyen öğretmenler, performans notu verilmesi uygulamasını da kabul etmemektedirler.

Müdürler tarafından genellikle rastgele verilen bu notların ne zaman ve nerede kullanılacağı da belirsizliğini koruyor. Sözleşmeli öğretmenlik uygulaması gibi bu uygulama da gündemi meşgul etmeye devam edecek gibi görünüyor.

MEMURLARAHABER.com olarak BİZDE YENİ BİR FİKİR SÖYLÜYORUZ

ÖĞRETMENLERDE MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRSİN!

 Madem öğretmenler müdürler tarafından değerlendirilebiliyor; o zaman öğretmenler de müdürleri değerlendirsin. Yıl sonu geldiğinde öğretmenler de MEBBİS üzerinden müdürlerini hatta müdür yardımcılarını değerlendirsinler. Tüm öğretmenlerin verdiği notların da ortalaması o idarecilerin performans notunu oluştursun. 

Ortaya çıkan performans notlarının ne zaman ne işe yarayacağını bilemesek de ortada bir değerlendirme varsa bu karşılıklı olmalı.

HABERİN ETKİSİNİ ARTTIRMAK İÇİN LÜTFEN PAYLAŞALIM!

ÖĞRETMEN HABERLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN BİZİ SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDİN. TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.