Öğretmen Ataması Yapılması Şart!

Öğretmen Ataması Yapılması Şart!

Öğretmen Ataması Yapılması Şart!

Sosyal Bilgiler Öğretmenlerinin Ek Atama Talepleri

'Sayın Yetkililer,

ÖMER DİNÇER Bu yıl bakanlık olarak 160 bin öğretmene ihtiyaç duyduklarını ancak hükümetten bunun tamamını alamadıklarını belirten Dinçer, şöyle devam etti: "Bütün illerde ve bütün o 140'a yakın alanda yüzde 25 oranında öğretmen aldık. Sayın bakanın bu açıklamasını göz önünde bulundurarak.

Kpss puanlarının bir yıl geçerli olması ve yeni sistemle birlikte öğretmen açığının iyice artmasından dolayı 238.000 öğretmen olarak şubatta ek atama istiyoruz.

Sadece biz öğretmenler değil ailelerimiz ve sevdiklerimiz de fazlasıyla yıprandı artık.

Bundan önceki yıllarda Kpss puanı 2 hatta 3 atamada kullanıldı.

Bizler alacağımız puanın iki yıl geçerli olacağını bilgisiyle bu sınava hazırlanırken, sınavdan bir gün önce yönetmelik değiştirildi. Bu da biz atama bekleyen öğretmenlerin mağduriyetini iyice arttırdı.

Eğitimde başarıyı yakalamak istiyorsak sınıflarda her dönem değişen 120 bin ücretli öğretmen değil kadrolu öğretmen ataması şarttır. Çünkü dönemlik işçi ancak tarım, turizm vb. sektörlerde olur. Eğitimde bunu yaptığımız zaman ücretli öğretmenlerin girdiği sınıflardaki çocuklarımızın geleceğini çalıyoruz, onlara ihanet ediyoruz.

Bu yüzden şubatta, ek bir alım yapılarak mağduriyetimizin giderilmesini çocuklarımızın geleceğinin iadesini talep ediyoruz.

 Saygılarımla'

eğitimajansı

kpss.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum