Öğrencilere 2000 TL Burs

Öğrencilere 2000 TL Burs

Öğrencilere 2000 TL Burs

 Buraya Giren Her Öğrenciye 200 İle 2 Bin TL Burs Hazır

Başbakan Binali Yıldırım; ‘’Gebze Teknik Üniversitesine Girenler için 2000 TL’ye kadar bur imkânı tanınacağız’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yıldırım konuya dair açıklamalarında eğitim alanında gelişmeler olduğunu hatırlatarak konuya dair önemli açıklamalar yaptı. 

''Biz o yıllarda okurken üniversitede staj bulamazdık. Mezuniyetin gecikmesi söz konusu oluyor. Bunlar yaşanan şeyler. Buraya giren her öğrenci 200 TL ile 2 bin TL arasında bursu hazır. Keşke bugünlerde okusaydık.''

GELİŞMELERİN DEVAM ETMESİ LAZIM 

Başbakan Binali Yıldırım katıldığı etkinlik kapsamında yapmış olduğu konuşmasında ayrıca Türkiye'nin sanayi alanlarında gösterdiği gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu. 

Türkiye'nin son yıllarda büyük bir gelişme yaşadığına dikkat çeken Başbakan Yıldırım konuya dair şu ifadeleri kullandı. 

''Son 16 yılda kalkınma, sanayi alanında önemli yollar aldık. Ama aldığımız bu yolu yeterli göremeyiz. Biz geçen sene dünyanın G20 içinde en fazla büyüyen ülkesi olduk bu gurur vesilesi ama yeterli göremeyiz. Sürdürülebilir olması lazım.''

Binali Yıldırım konuşmasının devamında ise; ‘’Artık günümüzde üniversite öğrencileri için yabancı dil öğrenme oldukça önemli durumdadır. Herkes en az 1 yabancı dili çok iyi konuşup yazabilmelidir. Günümüzün şartlarında dünya ile rekabet için bu şart durumdadır.Sanal gerçeklik denen oldu ileri zamanda dünyada oldukça etkili olacağı bir gerçektir. Bu durum tüketim alışkanlıkları başta olmak üzere birçok şeyin değişmesine neden olacaktır.  Doktorluk gibi günümüzde çok önemli meslek dallarının gelecekteki rolü azalma riski bulunmaktadır. Bilim her şeyin çok daha kolay yapılmasını sağlayacak.

Son 16 yılda birçok alanda hiç olmadığı kadar önemli yollar kat etmiş durumdayız. Bizim için bu asla yeterli değildir. Hatta her şey daha yeni başlıyor diyebiliriz. Biz G20 ülkeleri içerisinde geçen sene en fazla büyüme gösteren ülke olmamıza rağmen bunu asla yeterli görmedi. Çünkü bu ülke çok ama çok daha iyilerini hak etmektedir. Ayrıca bu gelişmelerin ülkemiz var olduğu sürece devam etmesi lazımdır’’ şeklinde açıklamalarda bulunarak konuşmasını bitirdi.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS PERSONEL ALIMLARI FACEBOOK SAYFAMIZI HEMEN BEĞENİN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum