O illlere dikkat

O illlere dikkat

METEOROLOJİ UYARDI! O İLLERE YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamayla bugün Trakya, Akdeniz Bölgesi'nin batısı ve Ege Bölgesi'nin güneyinde gün içinde sağanak yağış beklendiğini duyurdu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamayla Trakya, Akdeniz ve Ege Bölgeleri’nin bazı kısımlarında gün içinde yoğun yağış beklendiği bildirildi. Açıklamada yurdun geri kalanı için ise bulutlu ve açık havanın hakim olacağı ifade edildi.

Yapılan değerlendirmede ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya ve Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile Afyonkarahisar ve Denizli çevrelerinin ise sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı bildirildi.  Yapılan açıklamada diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceğinin tahmin edildiği açıklandı.

Meteoroloji yurt genelindeki hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişikliğin beklenmediğini açıkladı. Ülke genelinde havanın mevsim normalleri seyrinde olacağı bildirildi. Akdeniz kıyılarında güneyden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi beklenen rüzgarın ise yurt genelinde kuzey yönlerden eseceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.