O HASTANE ÜNİVERSİTE YERLEŞKESİ OLACAK!

O HASTANE ÜNİVERSİTE YERLEŞKESİ OLACAK!

DEVLET HASTANESİNDE FUHUŞ YAPILIYORDU! O HASTANE ÜNİVERSİTE YERLEŞKESİ OLACAK!

Eski Isparta Devlet Hastanesi'ni madde bağımlılarının kullandığı ve fuhuş yapıldığı iddia edilmişti. O iddialar üzerine Sağlık İl Müdürlüğü harekete geçti. İçeride bulunan eski yatak, yorgan ve diğer malzemeler bahçede toplanarak yakılarak imha edilerek hastane temizlendi. Edinilen bilgilere göre eski devlet hastanesi yeni üniversite yerleşkesi olacak.

 

İddialara göre geçtiğimiz günlerde eski Isparta Devlet Hastanesi'nde madde bağımlılarının kullandığı ve fuhuş yapıldığı söylentileri üzerine İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti. Sağlık Müdürlüğü tarafından eski devlet hastanesinin içerisinde bulunan yorgan, yastık, çarşaf, eski yataklar ve diğer malzemeler bahçede toplanarak yakılarak hastane binası temizlendi.

3 METRELİK ÇUKUR KAPATILDI
Hastane binasını kötü amaçla kullanmak isteyenlerin içeri girmek için kullandıkları arka kapı, demir kapıyla kilitlendi. Hastane binasının ön kısmında bulunan ve demir profille yapılmış bir merdivenle mahzene inilen giriş bölümünün çalınan kapağı da yenilendi. Mahzene inilen demir merdivenin çürüyen basamakları nedeniyle tehlike oluşturan 3 metrelik çukur böylece kapatılmış oldu.
 
"KAPILARI KAYNAK YAPIP KAPATSAN DA KIRIP GİRİYORLAR"
27 yıl hastanede çalışarak emekli olan ve hastanenin bulunduğu mahallede oturan Rıfat Helvacı, "Burada birçok malzemeyi hurdacılar veya 'esmer vatandaşlar' aldı götürdü. Daha geçen gün bu kapağı sürüyüp, şuraya getirdiler. Ben çarşıdan gelirken bir daha baktım yerinde yok. Burada kapıları kaynak yapıp, kapatsan da kırıp giriyorlar, çare yok. Ne olacaksa bir an evvel olsun ki sahibi olsun. Bu halde ne yapsan yalan" dedi.


DEVRİ YAPILDI
2017 yılında Şehir Hastanesi'nin tamamlanmasının ardından atıl duruma gelen binanın 2019 yılının temmuz ayına kadar Sağlık Müdürlüğü sorumluluğundayken daha sonra Milli Emlak Müdürlüğü'ne devrinin gerçekleştiği, 9 Aralık tarihinde de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü'ne devrinin yapıldığı belirtildi.

ÜNİVERSİTE YERLEŞKESİ OLACAK
Yaşanan son gelişmelerin ardından eski devlet hastanesi ile eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin bulunduğu alanın ISUBÜ Yerleşkesi olması yönünde karar alındığı iddia edildi. ISUBÜ'nün yapılaşma için ödenek sorununu halletmesi halinde 2020 yılı başından itibaren belli bir program dahilinde yapılaşma için harekete geçmesi bekleniyor.

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.