O berberden kötü haber

O berberden kötü haber

KORKULAN OLDU! KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKAN BERBER..

Berberin koronavirüs testi pozitif çıkmıştı! 150 kişiyle temas kurmuş
Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler beldesinde berberin koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Bunun üzerin berberin temas kurduğu kişiler belirlendi ve karantinaya alındılar. Belde ise önlemler kapsamında giriş-çıkışları kapatıldı.
 

 
Burdur Valiliği bugün açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında çalışanlara koronavirüs testi yaptı. Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler beldesinde bir berberin koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine berber karantinaya alındı. Konuyla ilgili kötü haber geldi. Koronavirüse yakalanan berber 150 kişiyle temas kurmuş. Belde genelinde önlemler kapsamında giriş-çıkışlar kapatıldı.

Kocaaliler Belediye Başkanı İYİ Parti’li Selahattin Gökce, ”Dışarıyla temas var. Komşularıyla akrabalarıyla temasları var. Bunları tespit ettik. Onlar da testlerini yaptırdılar, bekliyoruz. Söylenecek çok şey var ama bizim için sözün bittiği yer” diye konuştu.

BERBERİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI
Burdur Valiliğince, dün il genelindeki tüm berberlerde Kovid-19 testi gerçekleştirildi. Bu kapsamda Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler beldesinde berberlik yapan A.T’nin test sonucu pozitif çıktı.


 
Salgın hastalık ekibinin yaptığı çalışmada A.T’nin beldede aralarında tıraş ettiği vatandaşların da yer aldığı 150 kişiyle temasta bulunduğu belirlendi.


Bucak Devlet Hastanesinde tedavisine devam edilen berber A.T’nin, genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hastalığın belde içinde yayılmasını ve başka yerleşim yerlerine taşınmasını önlemek amacıyla dün giriş ve çıkışları güvenlik şeridiyle kapatılan beldede, karantina süreci devam ediyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.