Nabi AVCI: Şubatta Eş durumu ve ilk Atama Yapılmalıdır!

Nabi AVCI: Şubatta Eş durumu ve ilk Atama Yapılmalıdır!

Şubat'ta 30 bin atama isteyen Şubatçılar İzmir grubu 7 Kasım 2012 tarihinde Tbmm'de Eski Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Nabi Avcı ile odasında Şubat ataması konusunda görüşme yapmıştı.

O günün Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Nabi Avcı dün yapılan kabine değişikliğinden sonra  Milli Eğitim Bakanı olarak atandı.
nabi_avciya_tavsiyeler.jpg
7 Kasım 2012 günü Sayın Nabi Avcı ile Tbmm'de odasında yapılan görüşmede bulanan Şubatçılar İzmir Grubu üyesi atama bekleyen Öğretmen Gülşen Mertyüz'e sorduk
Nabi Avcı'yla Şubat atamasına dair yapılan görüşmede  yaşanılanları   Gülşen Mertyüz' şöyle anlattı.
 
Şubatçılar İzmir ekibi  olarak Akp İzmir vekilleriyle yaklasık bir ay gibi bir süredir görüşme halindeydik ve koşulların yeterince olgunlaştığını düşünerek, vekillerimiz aracılığıyla meclise gitttik . 
 
Ak parti İzmir vekillerinden Nesrin Ulema'nın adımıza Sayın Nabi  Avcı'dan aldığı toplantıya katılmak üzere odasına doğru yola çıktık ama toplantı çok anlık geliştiği için yedi dakika  kadar kısa bir zamanımızın olduğu söylenmişti Çünkü mecliste genel kurul toplantısı vardı ve herkesin saat 14:00 ‘da  kurul toplantısına  katılması zorunluydu. 
 
 
Sayın Nabi Avcının odasına girdiğimizde oldukça sıcak ve son derece samimi bir şekilde karşıladı bizi. Odasına bizler için kahve söyletti ve sigara ikram etti(tabi biz içmedik) kendisine hakkımızda tüm bilgileri ve talepleri içeren dosyamızı sunduk ve Şubatta neden atama olmalı metnimizi özellikle okudu.
 
Sayın Nabi Avcı ,yedi dakika  ayrılmasına rağmen yirmi beş dakika  süren bir görüşme yaptık bizi çok iyi anladığını ve bu yıl ki ekstra mağduriyetimizinde farkında olduğunu söyledi.
 
Şubat için henüz bir çalışma olmadığını ama tüm taleplerimizi dönemin Meb bakanı Ömer Dinçer'e  ileteceğinin sözünü verdi.
 
Eğer Şubat'ta atama için  bütçe sorunuyla karşılarlarsa bizler  için Haziranda bile olsa bir atama önerisinde bulunacağını da söylemişti.
 
Genel kurul toplantısına geç kalmasına rağmen genç arkadaşlarımızı dinlemek zorunda olduğum için biraz geç kalmanın sorun olmayacağını da dile getirdi.. 
 
Bu görüşmemizin ardından aynı günün akşamında  Ntv’de katıldığı bir programda kendisine ziyaretimizi ve atama sorunuyla ilgili konuyu dile getirdi..
Kendisinin Milli Eğitim bakanı oluşunu çok büyük bir sevinçle karsşıladım ve umuyorum ki kişiliğindeki bu yapıcı özelliği atama bekleyen öğretmenlere merhem olarak devam ettirecektir.. 
 
Yeni Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı'ta görevinden başarılar diliyorum...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum