MURAT BOZ'DAN İLİŞKİ AÇIKLAMASI

MURAT BOZ'DAN İLİŞKİ AÇIKLAMASI

MURAT BOZ'DAN İLİŞKİ AÇIKLAMASI

Son zamanlarda magazin gündeminde Deren Talu ile aşk yaşadığı konuşulan yakışıklı popçu Murat Boz'dan cevap geldi. Murat Boz ilişki iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

 

Son günlerde Aslı Enver ile ilişkisinin bitmesi magazin gündemini çalkalamaya devam ederken son günlerde adı Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu ile anılmaya başladı.

 


“İLİŞKİ YOK”
Yakın arkadaşları ile birlikte Cem Yılmaz’ın gösterisine gelen yakışıklı popçu, kendisini bekleyen muhabirlerle sohbet etti. Keyfi bir hayli yerinde olan Murat Boz, Deren Talu ile hakkında çıkan aşk dedikoduları için “Evet doğum gününde karşılaştık. Kendisi oradaydı ve konuştuk. Ama ilişki durumu yada başka bir durum tabii ki de yok” dedi.

 

 

“YALAN HABER ÖYLE BİR ŞEY YOK”
Aynı gün bir kadın arkadaşıyla görüntülenen Defne Samyeli ise Murat Boz ve kızının aşk yaşadığı yönündeki haberlere “Yalan haber öyle bir şey yok” diyerek çıkıştı.

 


2017 yılında başlayan ilişkilerine sessiz sakin devam eden, ancak geçtiğimiz yılın Nisan ayında ayrılan Aslı Enver ve Murat Boz, birbirlerine ikinci şansı vermiş, Enver’in Boz’la evlilik şartıyla barıştığı söylenmişti. İkici defa da ilişkilerini yürütemeyen çift, 2019’un son aylarında yine yollarını ayırmıştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.