Murat Arkın'dan Nihat Doğan'a yüzyılın kapağı geldi.Helal olsun

Murat Arkın'dan Nihat Doğan'a yüzyılın kapağı geldi.Helal olsun

Murat Arkın'dan Nihat Doğan'a yüzyılın kapağı geldi.Helal olsun

Gün geçmiyor ki Nihat Doğan bir "ilginçlik" daha yapmasın... Nihat Doğan yine kendince bir şeylere sinirlendi, öfke kustu, bol bol akıl verdi. 

Fakat bu sefer sert kayaya çarptı. 

İşte son dönemlerin en güzel ayarı ve öncesinde yaşananlar...
Nihat Doğan'ın bu sefer çattığı kişi Türk sinemasının dev ismi ve emektarı Cüneyt Arkın ile oğlu oldu.
Polemiklerden uzak bir hayat yaşayan, şana şöhrete ve gündeme gelmeye hiç ihtiyacı olmayan ve her kesim tarafından çok sevilen Cüneyt Arkın'a sataşırken nasıl bir cevap alacağını düşünememiş olmalı...


Olaylar Altın Kelebek ödül töreninden sonra başladı. Yaşı oldukça ilerlemiş olan Cüneyt Arkın, sahneye oğlu Kaan Polat Arkın (Cüreklibatur) ile beraber çıktı.

Zira yaşından dolayı yürümekte zorlanıyordu ve bariz bir şekilde bir desteğe ihtiyaç duyuyor olmalıydı. Sinema ile zaten alakalı bir insan olan ve çeşitli projelerden yüzüne aşina olduğumuz oğlu ile çıkması kadar doğal ve güzel bir hareket de yoktu bizce. Lakin Nihat Doğan buna fena içerlemiş!

Cüneyt Arkın sahneye çıktığında "90 dakikalık filmin 60 dakikasında havalarda uçan Cüneyt Arkın, yürümek için oğlundan yardım alıyor" diyerek açıklama yapma ihtiyacı duydu.

Zaman kimseye acımıyor elbette. Cüneyt Arkın da aksiyon filmlerinin bir numaralı insanı olarak topluluk önünde desteksiz yürüyememeyi kendisine yakıştıramadı belki de. Bu şekilde bir açıklama yapma ihtiyacı duydu, özür dilercesine... Ne zarif adam!
Oğlu da babasının bu açıklamasına zarif bir cevap vererek araya girdi ve "Aslında ben babamdan destek alıyorum hala" dedi. Ardından ekledi: "Çünkü şu zamanda onun gibi Atatürkçü, aydın insanlara ihtiyaç var."
Bir taraftan babasının kötü hissetmesini önlemek adına "hayır, ben ondan destek alıyorum" derken, bir taraftan da üstünlüğün bedende değil, zihinde, kalpte ve karakterde olduğunu ima ederek yaşlı babasını onurlandırdı. Bizce gayet zarif, hoş hareketler bunlar yahu! Sizce de öyle değil mi?

Nihat Doğan'a göre öyle değilmiş! Şarkıcı/türkücü/filozof ve çeşitli sıfatları olan ünlü Nihat Doğan, baba oğulun sahnede paylaştıkları bu 50 saniyelik anıdan oldukça rahatsız olmuş!

Bu yüzden de açtı ağzını, yumdu gözünü. Zaten bol bol konuşması için çıkarıldığı Beyaz Tv programında yine başladı "yorumlamaya"...

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

"Cüneyt Arkın'ın Atatürk ile ne alakası var?" dedi. -Ne demek ne alakası var, adam Atatürkçüymüş işte yahu!

Bir de "oğlu kim, o niye sahneye çıkıyor?" diye çirkefleşerek iyice nefretini belli etti. İnsanlar, özellikle aileler birbirlerine destek verirler, Nihat Doğan. Normal bir şey bu.

Lakin dediğimiz gibi, bu sefer sert kayaya çarpmıştı. Murat Arkın, kameraları ve gazetecileri hiç işin içine katmadan, kendi kişisel Facebook hesabından cevap verdi.

"Nihatçım, bu söylediklerinden kesinlikle seni suçlu tutmuyorum. Üç tane kaset çıkarmaya çalışırken 100 yıllık Türk Sinemasının 50 yılına emek vermiş Cüneyt Arkın'ı fark etmemiş olmak senin suçun değil."

TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum