MÜGE ANLI'DA İĞRENÇ OLAY! EVİNDEN KEMİK PARÇALARI ÇIKTI!

MÜGE ANLI'DA İĞRENÇ OLAY! EVİNDEN KEMİK PARÇALARI ÇIKTI!

MÜGE ANLI'DA İĞRENÇ OLAY! EVİNDEN KEMİK PARÇALARI ÇIKTI!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 3 yıl önce kaybolan Mehmet Muharrem Elbay'ın cinayete kurban gittiği düşünülerek araştırılmaya başlanılmıştı. Müge Anlı'nın programında Mehmet Muharrem Elbay ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Zeynep Ergül'ün kömürlüğünde kemikler bulunmasının ardından canlı yayında tutuklandı.

 

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir şok daha yaşandı. Müge Anlı'nın sunduğu programda 3 yıl önce kaybolan Mehmet Muharrem Elbay'ın öldürüldüğü düşünülüyordu.

ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI
Dün gelen kan donduran itirafın gelmesinin ardından Elbay'ın öldürülüp gömüldüğü iddia edilen bağ evinde arama çalışmaları başlatıldı.

CAHİT ERGÜL'ÜN OLAYLA ALAKASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Müge Anlı'nın programına kızını aramaya gelen Zeynep Ergül, kayıp Mehmet Muharrem Elbay olayının yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Kızının evini beğenmediği için terk ettiğini söyleyen Zeynep Ergül, Mehmet Muharrem Elbay'ın ölümüyle ilgili şüpheleri üzerine çekerken abi Cahit Ergül'ün de olayda parmağının olduğu ortaya çıktı.

ÖLDÜRÜP BAĞ EVİNE GÖMDÜ
Programda kaçakçılıktan fuhuşa kadar türlü suçlarla suçlanan Zeynep Ergül'ün, gittiği her yerde abisinin hem kocası Ercan'ı bıçakladığı hem de abisinin yakın arkadaşı olan Mehmet Muharrem Elbay'ı öldürüp söz konusu bağ evine gömdüğünü söylemesi cinayeti aydınlatılmasında önemli rol oynadı.

 

CESET SORULDU
Geçtiğimiz hafta 3 yıl öncekayıp olduğu düşünülen Mehmet Muharrem Elbay'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıkmasınınardından 4 kişi tutuklandı. Zeynep Ergül ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Zanlıların tutuklanmasına rağmen cinayeti araştırmaya devam eden Müge Anlı, serbest bırakılan Zeynep Ergül'ü programa tekrar alarak Elbay'ın cesedini sordu.

Zeynep Ergül, kız kardeşi Hatice'yi cinayetle ilgili hedef gösterdi. Canlı yayına katılan iki kız kardeş tansiyonun yükselmesine neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.