MSB 498 Sivil Memur Alımı Sonuçları

MSB 498 Sivil Memur Alımı Sonuçları

MSB 498 Sivil Memur Alımı Sonuçları

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI, GENELKURMAY BAŞKANLIĞI VE KUVVET KOMUTANLIKLARINA 2017 YILI MEMUR TEMİNİ

1.    Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında istihdam edilmek üzere 2017 yılı memur temini ön başvuruları tamamlanmıştır.    

2.    Başvurular sonucunda, istihdam edilecek 498 kadro için toplam 152.267 aday başvuruda bulunmuştur.

3.    Uygulama sınavı olan kadrolar için kadro sayısının en fazla 20 (yirmi) katı kadar, uygulama sınavı olmayan kadrolar için kadro sayısının en fazla 6 (altı) katı kadar aday KPSS puanlarına göre kayıt kabul ve diğer aşamalar için çağrılacaktır. Ancak ön inceleme aşamasında, uygulama sınavı olan kadrolar için kadro sayısının 35 (otuz beş) katı kadar, uygulama sınavı olmayan kadrolar içinkadro sayısının 12 (on iki) katı kadar adaydan evrakları istenecektir. Şehit/gazi yakını olduğunu beyan eden aday sayısı kadar aday, bu sayılara ilave edilecektir.

4.    Öncelikli olarak uygulama sınavı olan kadrolar için kadro sayısının 20 (yirmi) katı adayın, uygulama sınavı olmayan kadrolar için kadro sayısının 6 (altı) katı adayın evrakları incelenecek olup bu adayların evrak göndermeme ya da evraklarının uygun olmaması durumlarında KPSS puanına göre sıradaki adayların evrakları incelenecektir.

5.    Ön başvuru sonucunda sıralamaya giren adayların gönderecekleri başvuru evrakları sorgulama sayfasında yayımlanmıştır.

6.    Ön başvurusu kabul edilen adaylar, istenen belgeleri ön başvuru sonuç belgesi ile birlikte, “MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı Cebeci/ANKARA” adresinde en geç 12 Mart 2018 saat 17.00’da olacak şekilde göndereceklerdir.

7.    Adayların başvuru için gönderecekleri belgeler iade edilmeyecek ve işlem süresi sonunda imha edilecektir. Bu nedenle adayların istenen belgelerin fotokopilerini göndermeleri, belgelerinin asıllarını göndermemeleri önem arz etmektedir.

8.    Başvurular (her unvan için belirlenen şartları taşıyıp taşımadığı) gönderilen belgeler üzerinden inceleneceğinden;  belirtilen süre içerisinde belge göndermeyen, istenen belgeden farklı nitelikte veya eksik belge gönderen adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

9.    Uygulamalı sınav, kayıt kabul, ve mülakat tarihleri ile yerleri www.msb.gov.tr genel ağ (internet) adresinde 26 Mart 2018 tarihinden sonra yayımlanacaktır.

10.  Temin edilecek unvanlarda kontenjanın tamamlanamadığı durumlarda, KPSS notu yüksekten düşüğe olmak üzere ilave aday çağrılabilecektir.

11.  Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta ile ön başvuru sonuçları tebliğ edilmeyecektir.

12.  Başvuru Kılavuzuna ulaşmak tıklayınız…

13.  Ön başvuru sonucunuzu görmek için tıklayınız…

14.  Evrak istenen unvanlara ait başvuru taban puanlarını görmek için tıklayınız …

15.  Adayların gönderecekleri başvuru belgelerini görmek için tıklayınız…

16. Evrakları istenen adaylara ait sıralama listesini görmek için tıklayınız…

Karşılaştığınız sorunlarla ilgili olarak öncelikle www.msb.gov.tr genel ağ (internet) adresinde yer alan insan kaynakları bölümüne bakınız.

 

İlave sorularla ilgili irtibat numarası   : 0 (312) 562 05 43

Fax (Belgegeçer)                               : 0 (312) 319 43 67

 

NOT:

Posta ile gönderilecek belgeler, belirlenen unvanlarda aranan özel nitelikleri adayların taşıyıp taşımadığını incelemeye yöneliktir.

       Kılavuzda belirtilen genel nitelikleri (657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlar, yaş, askerlik, vb.) taşıyıp taşımadıkları, adayların gönderecekleri belgelerde incelenecek olup, ayrıca sınavlara çağrıldıklarında getirecekleri belgeler üzerinden de inceleneceğinden, kılavuzda belirtilen şartları tam olarak taşıyorsanız başvuru belgelerinizi gönderiniz.

       Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri iptal edilecektir.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum