Modeme patates takarsanız?

Modeme patates takarsanız?

Modeme patates takarsanız?

Modemin antenlerine patates takarsanız bakın ne olur
Pratik bilgiler hayat kurtarıyor. Belki çok gerçekçi bir yorum gibi görünmeyebilir fakat birazdan ufacık şeyler ile yapılan şeylere çok şaşırıp, bu yorumun haklılık payı olduğuna inanacaksınız. İşte hayat kurtaran pratik bilgiler.

Pratik bilgiler hayat kurtarıyor. Belki çok gerçekçi bir yorum gibi görünmeyebilir fakat birazdan ufacık şeyler ile yapılan şeylere çok şaşırıp, bu yorumun haklılık payı olduğuna inanacaksınız. İşte hayat kurtaran pratik bilgiler.... Eğer modeminizin sinyalleri zayıfsa, bu yöntemi uygulamanızda fayda var.

İçeriğindeki su ve kimyasallar dolayısıyla patates, Wi-Fi sinyallerini çekip yansıtabilir. Dolayısıyla internetiniz daha iyi çeker.

ÖNCE MUMU ERİTTİ, SONRA DA KARPUZUN İÇİNE DÖKTÜ
Parafin yağı ve mum ile kaplayarak karpuzu kışa kadar saklayabilirsiniz. Çünkü bu iki malzeme karpuzu dış etmenlerden ve nem kaydından koruyor. Bunun için ilk olarak kışa saklayacağınız karpuzda hiçbir çatlak, çürük ya da başka bir hasar olmamasına dikkat etmelisiniz. Çünkü çürük karpuz istenen sonucu vermez.



Diğer yandan çok büyük bir karpuz seçmemelisiniz. Saklayacağınız karpuzun ağırlığı 4 kilogram civarında olmalı. Karpuz kabuğu ne kadar kalın olursa o kadar iyidir.

Karpuzu kışa hazırlamak için öncelikle kuru bir bezle karpuzu silin. Parafin yağı ve mumu bir kapta eritin. Biraz soğuduktan sonra karpuzunuzu bu karışımla kaplayın. Mum ve parafin yağı iyice donduktan sonra gazete kağıtlarıyla karpuzu serin ve karanlık bir yerde muhafaza edin. 

EĞER KARPUZUN ÜZERİNDE KAHVERENGİ LEKELER VARSA...
Yaz aylarının sevilen meyvesi karpuzun seçimi hakkında pek çok ipucu var. İşte mükemmel karpuzu seçerken dikkat etmeniz gerekenler...


Eğer karpuzun kabuğunda kahverengi çizgiler görünce çürük deyip almıyorsanız hata ediyorsunuz.


Karpuz yüzeyindeki kahverengi noktalar ve çizikler karpuz büyürken çiçeğinin arılar tarafından çokça ziyaret edildiğini gösterir. 

Tozlaşma denilen bu doğal olay ne kadar çok olursa karpuz o kadar tatlı oluyor. Yani kahverengi benekli, çizikli karpuz görürseniz hemen almalısınız.

Karpuzun dip kısmının rengi ne kadar sarıya yakın olursa alacağınız karpuz da o kadar tatlı olur. Yani o bölge beyazsa, satın alacağınız karpuz tatsızdır. 


Karpuzun şekline göre de cinsini kolayca anlayabilirsiniz. Karpuzun ince ve uzun olan karpuzlar bol sulu olur.

POŞETİN İÇİNE İSPİRTO DOLDURURSANIZ...
Karasinekler her yerde her an belirebilen hayvanlardır. Genellikle sıcak havalarda ortaya çıkan bu sinekleri rahatlıkla evinizden uzaklaştırabilmeniz mümkün. 
İşte karasineklerin evinizden uzaklaşmasını sağlayacak en etkili ve en pratik yöntem…


Evinize karasineklerin girmesini istemiyorsanız ispirtolu suyla karasinekleri evden uzaklaştırabilirsiniz. Sürekli bir yerde toplanmaya meyilli olan karasinekler için bu yöntem en etkili yoldur. 

Ayrıca ispirtonun böceklere ve sineklere karşı inanılmaz bir kokuya sahip olması onları uzaklaştırmada etkili olacaktır. Özellikle ispirtoları şeffaf poşetlerin içerisine yerleştirip ışık alan bir yere kapı önüne veya cam önüne ışık alan herhangi bir yere asabilirsiniz. Şeffaf poşetler güneş ışığının kırılmasına ve prizmalar oluşmasına neden olacaktır. Bu optik etki sayesinde uçan sinekler hem kokudan hemde ışıktan bulunduğunuz ortama yaklaşamayacaklardır.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 FACEBOOK KAMU PERSONELİ ALIMLARI RESMİ FACEBBOK SAYFAMIZI TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.