MKE TMY kapsamında işçi alımı yapacak

MKE TMY kapsamında işçi alımı yapacak

MKE TMY kapsamında işçi alımı yapacak

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğünün Kırıkkale’de bulunan MKE Mühimmat Fabrikası Müdürlüğüne belirsiz süreli çalıştırılmak üzere Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan işçi çalıştırma zorunluluğu doğrultusunda Lise ve dengi okul mezunu Beden İşçisi alımı yapılacaktır.

Başvurular 20-29 Nisan 2016 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden alınacaktır.

Bu ilana Yedek Subaylar ve Yedek Askeri Memurlar Kanunu kapsamına giren ve askerlik hizmetini yaparken

Terörle Mücadele Kanununun 21 inci maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı ile durumlarını belgelendirenleri kapsamaktadır.

Adayların 2014 KPSS sınavına girmiş olmaları gerekmektedir. 

Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli (daimi) ve geçici işgücü taleplerine başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacağından Kırıkkale il ve ilçelerinde ikamet edenlerin başvuruları dikkate alınacaktır.

Talep şartlarına durumu uyan adayların, talebin Kurum internet sayfasında ilan tarihinden itibaren 10 gün içinde Kurum İl Müdürlüklerine/Hizmet Merkezlerine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden talebe başvurmaları gerekmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.