Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor

MİLYONLAR BEKLİYORDU! FAŞ AÇIKLAMA GELDİ! "ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA..."

ÖSYM Başkanı Halis Aygün sosyal medya hesabı Twitter'dan YKS yerleştirme sonuçları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. ÖSYM Başkanı Halis Aygün "YKS yerleştirme işlemlerinde kontroller devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde yerleştirme sonuçlarını açıklayacağız" ifadelerinde bulundu.

ÖSYM Başkanı Halis Aygün YKS yerleştirme sonuçları ile ilgili sosyal medya hesabı Twitter’dan flaş açıklamada bulundu. Başkan Halis Aygün “Sevgili gençler, heyecanlısınız, sizi anlıyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum. Ülkemizin yarınları olan sizler için tüm gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerinde bulunarak yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu.


“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLAYACAĞIZ”
ÖSYM Başkanı Halis Aygün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Sevgili gençler, heyecanlısınız, sizi anlıyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum. Ülkemizin yarınları olan sizler için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

 
YKS yerleştirme işlemlerinde kontroller devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde yerleştirme sonuçlarını açıklayacağız.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.