Milyonlarca takipçisi vardı. Ekranlarda dev temizlik

Milyonlarca takipçisi vardı. Ekranlarda dev temizlik

Milyonlarca takipçisi vardı. Ekranlarda dev temizlik

Kanal D kısa bir süre önce Mimar Selim olarak bilinen Selim Yuhay ve Nergis Kumbasar’ın sunduğu Ekip Şahane programı final yaptırmıştı. Şimdi de bir program daha final yaptırdı hem de sessiz sedasız.

Yeni gelenler şansına küssün. Türkiye seyircisi sezon ortası gelen hiçbir dizi ve programa pek şans vermiyor. İstisnalar yok mu, tabi ki var. Ama bu durum bile makus talihi değiştiremiyor. Şu sıralar kanallardan sık sık final kararları duyuyoruz. En büyük kıyımı geçtiğimiz günlerde Fox TV yapmış ve 3 programını birden yayından kaldırmıştı. Bunun nedeninin FOX TV’nin yabancı sermayesinin satışı olması iddia edilmişti.

Yine final haberleri kulaklara gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere Kanal D kısa bir süre önce Mimar Selim olarak bilinen Selim Yuhay ve Nergis Kumbasar’ın sunduğu Ekip Şahane programı final yaptırmıştı. Kanal D’de temizlik operasyonu devam ediyor.

Şimdi de Kanal D, gündüz kuşağı için iddialı olduğu düşündüğünü bir programını yayından kaldırdı, hem de sessiz sedasız. Gündüz kuşağı için büyük umutlarla başlayan ancak fiyaskoya dönen o programın ömrü uzun sürmedi. Peki Kanal D hangi programı yayından kaldırdı?

 

Sosyetik Ev Kadınları, güzellikleriyle göz kamaştıran, cesaretleriyle hayran bırakan, bazen kırılgan ama çok güçlü kadınlar. Türkiye’nin en sosyetik 5 kadını, hayatlarını tüm gerçeklikleriyle izleyici ile paylaşıyordu ancak programın yayın hayatı çok uzun süreli olmadı.

Kanal D ekranlarının gündüz kuşağı programı sessiz sedasız final yaptı. Kanal D’nin gündüz kuşağında hafta içi her gün yayınlanan Sosyetik Ev Kadınları, ekran macerasını noktaladı. Cemiyet hayatında yer alan 5 sosyetik kadının yaşamından bahsedilen Sosyetik Ev Kadınları, 2 Mart Cuma günü final yaptı.

Yayınlandığı ABD, İngiltere, Kanada, Fransa ve Avustralya gibi birçok ülkede büyük bir beğeni ile takip edilen program pazartesiden itibaren hafta içi her gün Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşuyordu. Programın reytinglerde bekleneni karşılayamaması nedeniyle final yapacağı iddia ediliyor.

Cemiyet hayatının tanınan simaları; Neslihan Kozanoğlu, Elif Sağlamyürek, Günsel Ülkü, Esra Tokgöz ve Ezgi Dargı “Sosyetik Ev Kadınları”nda bir araya gelerek özel hayatlarını ekrana taşıyordu.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.