MHP'den Ekrem İmamoğlu'na: Evinde otursun

MHP'den Ekrem İmamoğlu'na: Evinde otursun

MHP'den Ekrem İmamoğlu'na: Evinde otursun

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay'dan İBB'nin yeni belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’na: "Sakin sakin evinde oturup Kemal Sunal’ın Zübük filmini seyretsin, sonucu beklesin"

 MHP'den Ekrem İmamoğlu'na: Evinde otursun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye "Sürece katkıda bulunma" çağrısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na MHP'den yanıt geldi.

 

"Seni belediye başkanı olarak ilan edecek YSK, biz değiliz" diyen MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, İmamoğlu’na, "Evinde otursun Televizyonun karşısında Kemal Sunal’ın Zübük filmini seyretsin" diye seslendi.

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Akçay, yerel seçim sonuçlarını ve İstanbul seçimine yönelik tartışmaları Sputnik'e değerlendirdi.

 

"Bu seçimi Cumhur İttifakı kazanmıştır" diyen Akçay, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 31 Mart seçimlerine ilişkin ifade ettiği dört ana strateji, iki siyasi hedef bakımından maksadın hasıl olduğunu söyledi.

 

Akçay, "31 Mart seçimlerinde hem anayasa referandumu hem 24 Haziran seçimleri tescil edildi ve mühür vuruldu. Bu bakımdan da maksat hasıl oldu hedef gerçekleşti. Genel Başkanınızın ifade ettiği hedeflerden birisi de MHP ve AK Parti'nin Cumhur İttifakı'nın belediye başkanlıkları sayısını artırmaktı. Bu maksatta gerçekleşti. MHP, belediye sayısını 125'ten 236'ya çıkardı. Şimdi itiraz süreçleri var her parti bakımından. Onlar da neticelenince bir büyükşehir on il belediyesi, bu sayı artabilir de…" ifadelerini kullandı

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.