Meteoroloji'den 10 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Meteoroloji'den 10 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Meteoroloji'den 10 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Sivas, Kayseri, Yozgat ve Nevşehir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı yapıldı. 
Meteoroloji 7'nci Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada hafta sonuna kadar devam edecek olan yağışların ani sıcaklık düşüşü ile birlikte etkili olacağı ve Kayseri, Nevşehir, Yozgat ile Sivas çevresinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiği ifade edildi. Ayrıca, şiddetli yağış ile birlikte fırtınanın etkili olacağı kaydedildi.


Beklenen kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi konulara karşı vatandaşların dikkatli olması uyarısı yapıldı.

Bartın, Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Düzce, Sinop ve Ankara çevrelerinde yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağış görülecek.

Bu illerdeki sağanak yağışın yer yer çok kuvvetli olmasının beklendiğini açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu illerdeki kuvvetli sağanak yağışların sebep olacağı ani sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

İSTANBUL ANKARADA DA UYARI

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporlarına göre İstanbul'da yarın gün boyu sağanak yağış görülmesi Ankarada ise akşam üzeri bekleniyor.  

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.