Mersin Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı

Mersin Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı

Mersin Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 14 Haziran 2016 tarihinde 4/B (Sözleşmeli Personel) Alım İlanı yayınlandı. 1 Büro Personeli, 1 Sağlık Teknikeri ve 3 Hemşire alımı yapılacak. Başvurular 28 Haziran 2016 tarihinde sona erecek.

3 Hemşire alımı için: Fakülte ve Sağlık Yüksekokullarının Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak. (Lisans) İstihdam edilenlerin giderleri Özel Bütçe Gelirlerinden Karşılanacaktır.

Sağlık teknikeri alımı için: Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoloji ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak. (Önlisans) En az 2 yıl üniversite hastanesinde çalışmış
olmak ve bunu belgelendirmek. Manyetik Rezonans (MR)görüntülemede en az 2 yıl deneyimli olmak ve belgelendirmek. İstihdam edilenlerin giderleri Döner Sermaye Gelirlerinden Karşılanacaktır.

Büro personeli alımı için: Sosyal Hizmet, Sosyal Hizmetler veya Sosyal Çalışmalar lisans programlarının birinden mezun olmak. (Lisans) İstihdam edilenlerin giderleri Döner Sermaye Gelirlerinden Karşılanacaktır.

İstenen belgeler: Başvuru formu, 2014 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, Diploma Fotokopisi, Kimlik Fotokopisi, Fotoğraf (1 Adet) olarak belirlendi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.