Memurlar ve SSK'lilere Maske Alımı

Memurlar ve SSK'lilere Maske Alımı

ÜCRETSİZ MASKELERLE İLGİLİ YENİ KARAR! FLAŞ! MEMUR VE SSK'LI BİR İŞTE ÇALIŞAN HERKESİ KAPSIYOR...

Alınan son dakika haberine göre ücretsiz maske dağıtımında değişiklik yaşandı. Artık ücretsiz maske sisteminde Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanlar ile herhangi bir işyerinde SSK'lı olarak çalışan vatandaşlar eczanelerden dağıtılacak olan maskelerden yararlanamayacak. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanlar ile herhangi bir işyerinde SSK'lı olarak çalışan vatandaşlar maskelerini çalıştıkları kurum ve kuruluşlardan temin edecek.

 

Alınan son dakika bilgisine göre eczanelerden alınacak olan ücretsiz maske dağıtımında değişiklik yaşandı. Artık Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanlar ile herhangi bir işyerinde SSK’lı olarak çalışan vatandaşlar eczanelerden maskelerini temin edemeyecek.

İstanbul Eczacı Odası’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

ÜCRETSİZ MASKEDE YENİ DÜZENLEME
“Eczanelerimizden ücretsiz maske dağıtımı esnasında yaşadığımız yoğunluğun azaltılması yönünde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) ile yaptığımız görüşmeler sonucunda yeni düzenlemeler yapılmıştır.
 
“İŞ YERLERİNDEN TEMİN EDECEKLER”
Buna göre; kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile herhangi bir iş yerinde SSK’lı olarak çalışan vatandaşlarımız, eczanelerden dağıtılan ücretsiz maske sisteminden faydalanamayacaktır. Bu vatandaşlarımız, maskelerini çalıştıkları kurum ve iş yerlerinden temin edeceklerdir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.