Memorial Hastanesi Personel Alıyor!

Memorial Hastanesi Personel Alıyor!

Memorial Hastanesi Personel Alıyor!

Memorial Hastanesi İstanbul başta olmak üzere birçok ilde personel alacağını bildirdi.

Personelin en güncel mesleki birikimle görevini yerine getirmesi amacıyla, sürekli yenilenen bilgiyle donatılması, konusunda uzman kişilerin verdiği eğitim ve seminerlere öncelikli olarak katılımıyla sağlanmaktadır. Çalışanların dünya çapında sağlık sektöründeki gelişmeleri ve yayınları takip edebilmeleri, Teknolojiyi kullanarak etkin ve verimli çalışmalarını sağlamaları için teknik ve yabancı dil eğitimleri verilmektedir. Kişinin mesleki gelişiminin yanında kişisel gelişimine yönelik çalışmalar ve etkinlikler de gerçekleştirilmektedir.

Yılda 12 maaş ödenir. Ücret artışları, performans değerlendirme sonuçları, piyasa koşulları, genel ve  ekonomik şartlar çerçevesinde yapılmaktadır. Çalışanların görev değişikliği yapabilmeleri ya da terfi edebilmeleri için, görevin gerektirdiği bilgi ve deneyime sahip olmaları ve yıl içinde belirli bir performans düzeyi gerekmektedir. Memorial Sağlık Grubu’nda, terfi ve açık pozisyonlar için kurum içi çalışanlara öncelik verilmektedir.

Servis, yemek, lojman, özel sağlık sigortası, sosyal etkinlikler ve çalışan anneler için kreş olanakları bulunmaktadır. Askerliğini yapmış olmak tercih sebebidir. Memorial Sağlık Grubu’nda mesai saatleri 08.30-18.00 saatleri arasındadır. Bazı birimler için vardiyalı çalışma düzeni mevcuttur. Cumartesi iş günüdür.

İlana detaylı ulaşmak ve size uygun pozisyona başvurmak için; http://www.kariyer.net/memorial-saglik

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.