MELİH GÖKÇEK PAYLAŞIMI SONRASI İSTİFA ETTİ

MELİH GÖKÇEK PAYLAŞIMI SONRASI İSTİFA ETTİ

MELİH GÖKÇEK PAYLAŞIMI SONRASI İSTİFA ETTİ

Başkan yardımcısı 'Melih Gökçek' tweeti sonrası istifa etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Beykoz Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu, Beykoz’da yürüttüğü "Belediye Başkan Yardımcılığı" görevinden istifa etti

Kaşıtoğlu, geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili atmış olduğu bir twitle tartışmalara neden olmuştu.

Muharrem Kaşıtoğlu, bugün akşam saatlerinde Beykoz Belediyesi'ne giderek Başkan Yücel Çelikbilek'e, 2014 Yerel Seçimleri'nin ardından getirildiği "Başkan Yardımcılığı" görevinden istifa ettiğini beyan eden dilekçesini verdi.

GÖKÇEK PAYLAŞIMI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Kaşıtoğlu'nun, Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek'e sunduğu dilekçesinde, "Sosyal medya platformu Twitter üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e attığım twitin yansımaları sonrası partimin zarar görmemesi için Başkan Yardımcılığı görevimden istifamı uygun gördüm." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

8461868.jpg

Melih Gökçek istifa hakkında ilk kez konuştu !
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek İstifası istendi iddialarının ardından ilk kez açıklamalarda bulundu. Gökçek; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Şu an böyle bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmez” sözlerinin ardından, "Erdoğan'a destek olmak ümmetin her ferdinin görevidir. Çünkü sayın Erdoğan sadece Türkiye'nin değil ümmetin Lideri'dir. Fitne peşinde olanlar boşa uğraşırlar" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiği iddialarıyla ilgili olarak “Şu an böyle bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmez” demişti. Bu açıklamanın ardından Melih Gökçek Milat gazetesine konuştu.

“ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR”
 
Gökçek şunları söyledi: Şer odaklarının fitne çabalarına asla pirim vermeyeceğiz. Öyle bir hava meydana getiriyorlar ki her söylediğinizi bir yerlere çekerek algı operasyonu yapıyorlar. Şunu söylemek isterim ki Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak ümmetin her ferdinin görevidir. Çünkü sayın Erdoğan sadece Türkiye’nin değil ümmetin Lideri’dir. Fitne peşinde olanlar boşa uğraşırlar.”
ERDOĞAN’DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gökçek’in istifasının istendiği yönündeki iddialara ilişkin olarak, “Herhangi bir birim; partimizin belediye başkanları olur, il başkanları olur vesaire… Bu süreç içerisinde bu tür gelişmeler olur. Ama şu anda böyle bir şey önümüzde yok. Ama bundan sonra da olmayacağı anlamına kesinlikle gelmez. Çünkü bir değişimi dönüşümü biz seçime kadar yaşıyoruz, yaşayacağız ve o metal yorgunluğu dediğim konu, tüm bunları kapsayan bir konuydu” demişti.

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.