Masterchef'te üzen veda!

Masterchef'te üzen veda!

Masterchef'te üzen veda!

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması Masterchef Türkiye'de 20 Aralık akşamı büyük bir eleme heyecanı yaşandı! Masterchef Türkiye'de nefesler tutulurken elenen isim belli oldu. Yarışmanın sıkı takipçileri arama motorlarında Masterchef'de kim elendi? Masterchef elenen isim kim oldu? Masterchef 20 Aralık eleme soruları araştırılmaya başlandı. İşte elenen o isim.

 

TV8'in efsane yemek yarışması MasterChef'te, geçtiğimiz bölümlerde ödül oyunu ve kaptanlık oyunlarının oynanmasının ardından dün yayınlanan Masterchef son bölümünde 3 aday eleme heyecanı yaşadı.  yarışmada bir ilk gerçekleştirilerek O Ses Türkiye yarışması jüri üyeleri de yarışmaya dahil olarak mutfakta ter döktü.

KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de dün akşam elenen isim belli oldu. Final öncesi yapılan kritik elemede Ekin, Alican ve Batuhan arasından bir kişi veda etti. MasterChef'e veda eden isim Batuhan oldu.


 
MASTERCHEF TÜRKİYE BATUHAN BAYIR KİMDİR?
2015 Le Cordon Bleu İstanbul'da Diplome de Cuisine eğitimini tamamladıktan sonra İzmir Alaçatı'da Atelier-Kemal Demirasal'da 6 ay çalıştı ve İstanbul Alancha restauranta geçiş yaptı. Yaklaşık 3 yıldır İstanbul Alancha restaurantında çalışıyor. Aynı zamanda son 2 senedir Alancha'nın üst katında bulunan House of Brothers kulübünde şeflik yapıyor. Deniz kıyısında doğup büyüdüğü için deniz ürünlerini fazla tercih ediyor. Yemek pişirirken taze ve yerel ürünler kullanmayı seviyor. Bir süre daha Türkiye'de ve dünyada gezmek ve yerel lezzetler keşfetmek istiyor.

MASTERCHEF NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

MasterChef Türkiye 2019 final haftası için geri sayım başladı. Finalistlerin belli olduğu MasterChef'te heyecanlı bir hafta izleyenleri bekliyor. Dört yarışmacı kritik oyunlara çıkacaklar. Yarışmacılar toplamda 3 oyun oynayacak. Şeflerden en çok oyu alan MasterChef birincisi olacak.

MasterChef Türkiye finali gelecek hafta yapılacak.

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.