Masterchef Güzide kimdir?

Masterchef Güzide kimdir?

Masterchef Güzide kimdir?

TV 8 kanalında ekranlara gelen Materchef'te yarışmacı olan Güzide Mertcan kimdir? Eşi ne iş yapıyor? Kaç yaşında? TV8 kanalının sevilen yarışması Masterchef'te yarışmacı olarak yarışan Güzide Mertcan ,sosyal medyada paylaştığı evi ile gündeme gelmişti. 7 milyon liralık evi ile sosyal medyayı sallayan yarışmacıyı yakından tanıyalım .

 

Masterchef yarışmacılarından biri olan Güzide Mertcan, 31 yaşındadır. Eğitimini Manisa ve İzmir’de tamamlayan Güzide Mertcan’ın asıl mesleği estetisyenlik olmasına rağmen ablasıyla birlikte tekstil işleriyle uğraşmaktadır.Ünlü tesettür giyim markası Minel Aşk'ın sahibi olan Güzide Mertcan, Mustafa Mertcan ile evli.

3 çocuğu bulunan Güzide Mertcan'ın eşi Mustafa Mertcan ise robotik bir şirketin sahibi. ABD ve Çin ile yakın ticari ilişkileri bulunan şirket 2011 yılından itibaren yurtdışına açılarak kısa sürede eğlence endüstrisinin önde gelen firmaları arasına girdi.

ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞIYORMUŞ!

7 milyon TL'lik eviyle gündeme gelen Güzide Mertcan'ın eşi Mustafa Mertcan eskiden asgari ücretli bir çalışanmış. Daha sonra teknoloji sektöründe kendi yer edinen Mustafa Mertcan ise şuan sektörünün sayılı isimlerinden.

Sosyal medyada günlük hayatını aktif şekilde paylaşmayı ihmal etmeyen Güzide Mertcan ise 7 milyon TL'lik ev dedikodularından sonra oldukça kötü etkilendiği söylemişti. Yarışmacı arkadaşlarının kendisini teselli ettiğini söyleyen Mertcan için arkadaşları oldukça mütevazi bir insan diyerek moral vermişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.