Maske 1 TL

Maske 1 TL

MASKE FİYATIYLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki akşam yaptığı açıklamada maske satışına izin verildiğini açıklamıştı. Maskelerin nerede ve ne kadara satılacağına ilişkin belirsizlik devam ederken, 1 liraya satılacağı iddiası gündeme geldi. Bu iddialara Eczacılar Odası'ndan açıklama geldi.

 

Erdoğan, önceki akşam Kabine Toplantısı sonrasında alınan yeni kararlara ilişkin açıklama yaparken, maskelerin satışına izin verildiğini duyurmuştu. Maskelerle ilgili belirsizlik devam ederken, 1 TL’ye satılacağı iddiası gündeme geldi. Eczacılar Odası tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı. İstanbul Eczacılar Odası Başkanı Cenap Sarıalioğlu, ‘1 lira’ iddialarını yalanlayarak bunun imkansız olduğunu ve henüz bir anlaşma olmadığını söyledi.

Koronavirüse karşı korunmanın en etkili yolu olan maskelerle iligli muamma devam ediyor. Türkiye’de, ilk etapta ücretsiz olarak dağıtılacağı belirtilen ve satışı yasaklanan maskeler, süreç içinde yaşanan aksaklıklardan dolayı yeniden satışa çıkacak fakat fiyatı ve nerelerden alınacağı ise henüz belli değil.

ECZACILAR ODASI’NDAN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili ilk gelen bilgiler, tıbbı maskelerde üst limitin 1 lira olarak belirlendiği ve eczaneler ile marketlerde satılağı yönündeydi fakat Eczacılar Odası’ndan yeni bir açıklama geldi. Sözcü’den Damla Güler’e konuşan İstanbul Eczacılar Odası Başkanı Cenap Sarıalioğlu, ‘1 lira’ iddialarını yalanlayarak bunun imkansız olduğunu ve henüz bir anlaşma olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.